Snel en goed

Goede en snelle service

Voor het eerst besteld goede ervaring

Ik had wat besteld en dacht dat zal vast niet binnen een dag worden geleverd vanwege de corona maar tot mijn verbazing werd het toch de volgende dag geleverd normaal haal ik het in de winkel maar die was nu dicht, ben heel tevreden heeft mijn man nu weer voldoende om te roken top

Heel snel geleverd. Ze doen wat ze beloven.

Als ik iets bestel , is het de volgende dag in huis.

Alles perfect

Alles prima

Geweldige service en betrouwbaarheid

Ik heb eens een probleem gehad met een smoker. Dit was buiten de garantie tijd. Omdat dit een veel voorkomend probleem was werd alles kosteloos opgelost. Ik denk dat ik nu zo'n kleine 5 jaar klant ben en nog nooit heb ik problemen gehad met leveren van en de kwaliteit van het materiaal wat deze webshop levert. Ik zal ook niet zomaar bij een ander shop in deze categorie klant worden. Want ik denk dat ik geen betere shop kan vinden.

in 1 woord: prima

Keurig en snel bezorgd ondanks de drukte. Complimenten.

Goede en snelle service.

Goede en snelle service en goede produkten, veel keuze. Aanrader!

Helder, prettig en snel

Prima site, heldere informatie, snelle levering. Daarna nog vervolg mailtjes gehad met aanvullende informatie.

Snelle verzending en duidelijke website. Alleen ben ik niet gesteld op nieuwsbrieven waarvoor ik me niet heb aangemeld.

Snelle levering,

Niks op aan te merken, makkelijk bestellen en snelle levering.

Vooral duidelijk, en lekker snel

Duidelijke site, en snelle levering

Goede producten met prima prijzen. Uitstekende telefonische ondersteuning

Zeer goed.

Zeer goed.

Alles was snel binnen en netjes verpakt

Aanrader!

Professioneel, vriendelijk, snelle bezorging. Nemen de tijd om vragen te beantwoorden. Producten helemaal naar wens!

Snelle afhandeling en correcte levering

Super snelle levering

Super snelle levering Top vooral in de deze Corona tijd

Ruime keuze

Ruime keuze, Snel geleverd

Vlotte levering.

Voorraad artikelen en prijs zijn prima, verzenden idemdito.

Niet goed

Het product dat ik hier had besteld was niet naar verwachting wilde dit terug sturen kon niet maar wilde tot een oplossing komen maar hierop is dus danig nog niet op gereageerd beetje jammer

Snel en goed

Als ik wat bestel bij NL damp komt het altijd snel bij mij in de bus!

Goede snelle levering

Goede snelle levering en niet duur!!!

Snel

Magelhaenstraat 6

4812 RE Breda

Over NLDamp

NLDamp elektronisch roken. Specialist op het gebied van e-sigaretten, e-liquid en toebehoren. Kom langs in onze winkel in Breda of bestel online. Sinds 2014 zijn wij specialist op het gebied van elektronisch roken. Via onze webwinkel bieden we een groot assortiment aan van e-liquid en e-sigaretten. Voor vragen? Mail naar [email protected].