Snel en correct geleverd makkelijk zoeken en bestellen

Geweldige toko

Ik was op zoek naar een fijne smaak, en heb die met behulp van het personeel gevonden.

Bestellen en volgende dag in huis...altijd nog zo gegaan...zeer betrouwbaar

Het pakketje was er super snel. Goed verpakt Goede producten

Snel geleverd en goede prijs

Goede overzichtelijke website.

De levering is altijd snel. Wel jammer dat ik al een paar keer heb misgegrepen met de fruitmix.

Een super snelle levering en als brievenbus pakket ideaal

Tevredenheid is waar ik aan denk.

Ik wordt altijd met aandacht geholpen

the vape doesn't work

Hi, The blu vapor doesn't work and then you can't inhale the vapor. Sometimes it's only the liquid which is quite disturbing. I don't know how to return it.

• Would you recommend us? No

Prima, maar sommige dingen zijn onduidelijk.

Prima prijzen en snelle levering. Echter zijn sommige dingen onduidelijk. Zo probeerde ik coils te bestellen voor de Joyetech exceed. Alleen de verpakkingen staan er op. Ik zou adviseren ook een foto van de coils op de site te zetten, kleine moeite zou je zeggen :). Nu heb ik helaas de verkeerde besteld. Er zat ook geen retourformulier in het pakket. Dus hoe dat verder moet is me ook nog een vraag.

Snelle levering Keurig verpakt. Zeer tevreden

Snelle service goede kwaliteit!!

Heeft uitstekende keuze naar smaak

Prima en snel

Prima en lekker snel

SUPER

Top service!!

Vandaag besteld, morgen in huis.

Prima service en snelle levering

Zeer snelle levering

Perfecte service

Altijd wel optijd

Ruime keuze en snelle service!

Goede site en snelle service

Goede service, zorgvuldig en snel. Ruime keuze!

NL Damp is een fantastisch bedrijf. Ze helpen je met van alles. Top service en snelle uitlevering van de bestelde producten.

Magelhaenstraat 6

4812 RE Breda

Over NLDamp

NLDamp elektronisch roken. Specialist op het gebied van e-sigaretten, e-liquid en toebehoren. Kom langs in onze winkel in Breda of bestel online. Sinds 2014 zijn wij specialist op het gebied van elektronisch roken. Via onze webwinkel bieden we een groot assortiment aan van e-liquid en e-sigaretten. Voor vragen? Mail naar [email protected].