Snel, vriendelijk, informatief

Je wordt via mail op de hoogte gehouden van elke stap en tot nu toe zijn alle bestellingen op tijd aangekomen voor mij: de volgende dag. Ik heb één keer een verkeerd product ontvangen en heb daar telefonisch contact over gehad. De mensen waren heel vriendelijk en behulpzaam met uitleg. Uiteindelijk was het opgelost in een zeer korte tijd met geld teruggestort en al. Super!

Snelle levering goed product

Zal zeker mijn voorraad hier bestellen

Ik ben zeer tevreden over jullie bedrijf.

De website is tiptop en dat is veel waard. Ook de snelheid is goed. Fijn ik ben heel tevreden. Dank u en doe zo door. mvg Pascal

Perfect!

Snel en correct, zoals altijd.

Snelle levering, heel fijn

Savonds besteld, binnen 24 uur in huis

perfect. Juiste product en snel geleverd

Alles perfekt !!

Vandaag besteld, morgen geleverd. Net wat het moet zijn

Prima product (e-luids van Millers), snelle levering. Helaas geen brievenbuspakketje, wat heel makkelijk zou kunnen dus je moet wel thuis zijn.

Ben tevreden mee

Ben tevreden mee

Stipt en eerlijk

Stipt en eerlijk

Snel en correct

Behulpzaam goede info en snelle service. Goed geholpen geweest met bestelling. Zeer tevreden.

Het was oke

Alles was goed aangekomen uitgezonderd de prince resin tank. De airflowcover was namelijk kapot.

Snel, goed , voordelig en precies wat ik wilde hebben

Alles oke Tot de volgende bestelling

Niks aan toe te voegen :)

Perfecte service

Weinige shops bieden deze service!

GOED

Kan nog niet veel zeggen daar het mijn eerste bestelling was maar deze is correct en snel geleverd. Dus ik kom zeker hier nog eens terug.

Ik heb vraag

Hallo godemorgen ik wilde wat vragen kan ik niet 20 ste augustus betalen omdat ik moet me rekening betalen van dws en me telefoon en kosten betalen snapje wat ik bedoeel als.u het goed vind dat ik 20 augustus kan betalen

heel goed!!

Snelle verzender

Goed produkt en snelle verzending. Had het de volgende dag al

Perfect.

Snel geleverd, duidelijke website, geen verborgen kosten

Snel en makkelijk te gebruiken opladen van de hexa 2.0 gaat ook snel helaas was er bij 1 waarvan de vloeistof lekte wat jammer was want als je inhaleerde kwam er wat vloeistof mee.

Goede service, snelle levering

Prettig

Ik ben heel erg te vreden

Kwaliteit

Goede service,snelle levering. f

HEEL SNELLE LEVERING

DE AVOND BESTELD, DE DAG EROP IN DE BUS

Magelhaenstraat 6

4812 RE Breda

Over NLDamp

NLDamp elektronisch roken. Specialist op het gebied van e-sigaretten, e-liquid en toebehoren. Kom langs in onze winkel in Breda of bestel online. Sinds 2014 zijn wij specialist op het gebied van elektronisch roken. Via onze webwinkel bieden we een groot assortiment aan van e-liquid en e-sigaretten. Voor vragen? Mail naar [email protected].