Zeer klant vriendelijk

Besteling waren snel aangekomen, en krijgt zelfs tips om de juiste e liquids te kopen

De bestelling gaat heel vlug,en het is de moeite waard.

Heel goede producten en zeker de menthol,die vindt mijn zoon het beste,van smaak.

Goed en snel

Wanneer ik bij jullie bestel is de service snel en goed.

Snel geleverd en netjes verpakt

Perfect!

Altijd snel levering, dank u wel

Goeie smaak voor een degelijke prijs High quality

snel en prima levering

Supersnelle levering naar Belgie

Supersnelle levering naar Belgie. En veilig verpakt

Terug de smaak gevonden van echte shag bij NL Damp!

Heb wat aan het experimenteren geweest met de vloeistoffen, maar vond nergens de smaak die mijn goedkeuring kon wegdragen. Bij nl damp is de keuze zo groot dat ik gelukkig een smaak vond waar ik nu helemaal aan verslingerd ben. Mijn persoonlijke smaak is die van zware shag en ik heb die gevonden in de e-liquid American Stars 6 en 12 Mg. die ik wissel met roken of soms van ieder de helft gebruik tezamen in het vulglas. Kwestie van sterkte mixen!

Zeer Tevreden

Is iets nieuw dat ik uitprobeer. Heb 2 bestellingen geplaatst en beide waren de dag na aankoop al geleverd. Dus zeer tevreden.

geweldig goedkoop en lekker

top

na misverstand werd dot na 1 mail direkt rechtgezet daarvoor dank mvg leslie

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snel en goed geleverd

Uitstekend!

Goed werkende site, correcte prijs, gratis levering in BE. Sneller levering!

Goede service en snelle levering. Keuze genoeg

Aanrader !!!!

Zoals altijd dag na bestelling geleverd.

Al meerdere bestellingen gedaan. Nooit problemen gehad. Tot nu toe altijd brievenbuspakketten gehad dus niet thuis hoeven blijven. Snelle levering aan PostNL. Maar bij PostNL loopt het niet altijd even soepel, track&trace loopt uit tot meerdere dagen te laat.

Alles ontvagen

Nvt

Bestelling

Zoals de eerdere keren netjes en snel geleverd, jier zal ik zeker meerdere keren bestellen.

Perfesterk zaak met perfecte spullen

Ze doen wat ze beloven met een snelle levering en een zeer degelijke verpakking

Gewoon goed.

Super snelle levering! Goed verpakt!

snel en duidelijk zoals altijd

Prima site waarop je goed de producten kunt vinden en bestellen. Elke keer de dag erop geleverd.

Wat je besteld is erg snel

Mijn ervaring is erg goed Heeft heel veel keus en is zeer goedkoop En heel snel bezorgd

Magelhaenstraat 6

4812 RE Breda

Over NLDamp

NLDamp elektronisch roken. Specialist op het gebied van e-sigaretten, e-liquid en toebehoren. Kom langs in onze winkel in Breda of bestel online. Sinds 2014 zijn wij specialist op het gebied van elektronisch roken. Via onze webwinkel bieden we een groot assortiment aan van e-liquid en e-sigaretten. Voor vragen? Mail naar [email protected].