Toppie

Snelle services en product in top conditie

Snelle levering, goede kwaliteit!

Slecht

Ik heb mijn pakket nooit binnen gekregen

Snelle service, prima producten maar erg jammer van het minimaal aantal e-liquids dat je moet kopen

De service en producten waren prima en van goede kwaliteit. Maar de verplichting van minimaal 2 flesjes van e-liquids is niet fijn. Wilde een nieuwe smaak proberen wat geen succes was. Zal dus geen onbekende producten meer bij jullie halen om het uit te proberen.

Snelle levering en goede prijs

Snelle levering en goede prijs

Topservice

Zeer snelle en correcte levering. Meer moet dat niet zijn

Prima shop

Altijd snelle en correcte levering

alles is ok van bestelling tot levering.

perfect

altijd enorm snel binnen, doet aan verwachtingen

Ik ben zeer tevreden.

Snel en goed

Altijd goed.

Als ik bestel heb ik de spullen de dag erna in huis!

Ik ben heel erg tevreden

Ik vind dat ze zo door gaan

alles correct verlopen.

geen opmerkingen.

Goede ervaring

Dit is voor mij de eerste bestelling en hiervan kan ik alleen zeggen, goede service en goedkoop. Met vriendelijke groet, John

Goed en snelle levering.

Niet geleverd

Mijn pakket is nog steeds niet geleverd maar ik heb wel vaker besteld en dat ging wel goed miss heeft dit te maken met corona ?

Top en snelle levering

Top service!

Snelle levering, tevreden klant!

Dienstverlening is super!

Niet alleen is er een zeer ruime keuze bij NLDamp. Ook wordt de bestelling reeds de dag nadien feilloos en gratis bezorgd én werd ik per mail voorafgaan op de hoogte gebracht op welk tijdstip de bestelling zou gebeuren.

goede service

Snel geleverd met een goede service wn hulp met de keuze

snelle levering in belgie

grote keuze vloeistof.

Zeer tevreden en snelle levering

Prima levering

Magelhaenstraat 6

4812 RE Breda

Over NLDamp

NLDamp elektronisch roken. Specialist op het gebied van e-sigaretten, e-liquid en toebehoren. Kom langs in onze winkel in Breda of bestel online. Sinds 2014 zijn wij specialist op het gebied van elektronisch roken. Via onze webwinkel bieden we een groot assortiment aan van e-liquid en e-sigaretten. Voor vragen? Mail naar [email protected].