Vlotte afhandeling

Heel overzichtelijke website. En een heel goede en vlotte afhandeling van artikelen, vandaag besteld is morgen al in huis! Ook naar BE. Heel blij met jullie services, al meerdere malen besteld!

Hartstikke goede service!!!!

Zeer tevreden!!

Super service

Fijne overzichtelijke webshop

Top service en goede levering.

Gewoon goed!

Enorm ruim aanbod. Simpel om te bestellen. Snelle levering. Vaak postbuslevering, hoef je dus ook niet thuis te blijven. Top! Kan dit iedereen aanbevelen.

Prima in orde

Goede snelle service

Goede website,goede prijzen,goede levering

Zie boven

Snelle en goede levering

Super snelle levering

Top ga zeker meer bestellen

Alles perfect in orde !!!

Vandaag besteld , morgen geleverd !!! Perfect in orde !!!

Altijd correct en zeer snelle service!

Altijd correct en zeer snelle service! En afterpay ( betalen na de levering) zonder extra kosten.. TOP!!

Nooit geen klachten gehad!

Super snelle levering en nooit geen klachten op en/of aanmerkingen gehad!

Correcte en snelle levering

Perfecte dienstverlening met de nodige uitleg !

Uitstekend ;)

Prima service en naverkoop-opvolging. Klantendienst zeker communicatief en behulpzaam.

Uitstekende service

Alles zoals het hoort. Zeer snelle verzending ook. Aanrader.

gewoon goed

Doet wat het belooft

Super goede ervaring!

Overzichtelijke site, snel bestellen, geen verzendkosten en krijg na een dag al mijn pakketje binnen. Super!

Heel fijn

Bestelling op tijd verzonden. Makkelijk om online te vinden wat je wilt

Snelle levering en goede prijs/kwaliteit.

Ik ben in de winkel in Breda goed voorgelicht voor de aanschaf van een nieuwe smoker. Vervolgens liquids gekocht via de website die snel zijn geleverd.

Top, duidelijk overzichtelijk!

1e dag besteld 2e dag geleverd!

Perfecte service

Komen de afspraken na.. Zeer tevreden

altijd correct en snelle levering

zeer tevreden

Goede service en prijzen

Goed assortiment voor de starters , veel informatie beschikbaar, super snelle (verzend) service, vriendelijke klantenservice .... gewoon goed !

Magelhaenstraat 6

4812 RE Breda

Over NLDamp

NLDamp elektronisch roken. Specialist op het gebied van e-sigaretten, e-liquid en toebehoren. Kom langs in onze winkel in Breda of bestel online. Sinds 2014 zijn wij specialist op het gebied van elektronisch roken. Via onze webwinkel bieden we een groot assortiment aan van e-liquid en e-sigaretten. Voor vragen? Mail naar [email protected].