Helemaal prima

Helemaal ok

Netjes , goede ervaring , ga zo door

Als het zo blijft , voor mij een blijvertje p

Uitstekende en snelle service

Uitstekende en snelle service

Snelle en correcte levering!

Snelle en correcte levering!

Ruimte keus, snel geleverd.

Een nieuwe mod, Aegis X, uitgezocht op vrijdagavond nadat mijn vorige kapot ging, zaterdag om 13.30 uur in huis! Snel geleverd en keurig verpakt, gratis 2 flesjes e-liquid erbij was ook niet verkeerd. NL Damp bedankt!

Levering is altijd goed

Super service

Super service en snelle levering

Snel

Snelle en correcte levering

Goede website Veel keuze qua merken en smaken

Snelle levering- kwaliteit

Veel keuze assortiment. Gemakkelijke webshop om te gebruiken, gemakkelijk te bestellen en betalen

Ruime keuze, goeie uitleg en snelle levering

Zeer tevereden

snel in huis

Mijn bestellingen zijn tot nu toe elke keer de volgende werkdag in huis, ondanks de corona crisis. Ik krijg telkens binnen wat ik besteld heb. Dus gewoon prima.

Goede levering

Zeer goede uitleg door middel van documentatie over het product.

Netjes en klantgericht

Bestel hier altijd mijn vloeistof en coils. 1 x fout door mij gemaakt is direct zeer netjes opgelost! Top webshop en zeer betrouwbaar

Snelle levering, een van de weinige Nederlandse bedrijven die in België leveren!

Betrouwbeer en snel, website design minder/onduidelijk

De website is niet zo duidelijk, ik heb er lang over moeten doen vooraleer ik de flesjes liquid vond want ik kreeg eerst enkel maar kleine flesjes, filteren ging ook niet altijd. Maar firma zelf betrouwbaar en levert snel

Maximum 2 dagen na mijn bestelling pakket ontvangen. Chapeau voor in een tijd als deze!

Snel en duidelijk

Vandaag besteld morgen in huis. Keer op keer. Site is als gast ook erg gebruiksvriendelijk.

veel keuze en correcte levering!!

betrouwbaar en snelle levering.

Makkelijk en snel

Goeie website niet ingewikkeld. Geen torenhoge prijzen. Heel veel aanbod. En snelle levering (zelfs tijdens corona).

Steeds tijdig en goede producten

Vandaag besteld morgen in huis en zo is het precies, top!

Super netjes

Word fijn geleverd, alleen de post daar gaat t wel eens mis, verder top

Goede prijs en binnen 24 uur geleverd

Magelhaenstraat 6

4812 RE Breda

Over NLDamp

NLDamp elektronisch roken. Specialist op het gebied van e-sigaretten, e-liquid en toebehoren. Kom langs in onze winkel in Breda of bestel online. Sinds 2014 zijn wij specialist op het gebied van elektronisch roken. Via onze webwinkel bieden we een groot assortiment aan van e-liquid en e-sigaretten. Voor vragen? Mail naar [email protected].