Prima service en veel keus.

Onze eerste bestelling was wat fout gegaan maar is prima opgelost.

Uitstekende service

Veel variatie aan liquids en snelle levering.

uitstekend

goede service

Top site en prijzen

Leerrijke site en gunstige prijzen

volgende dag in huis netjes verpakt

Zeer snelle levering op aangegeven tijdstip

Goed product en snel geleverd

Ik gebruik dit product al een tijdje maar de winkel waar ik dat kocht verkoopt dit niet meer dus ik was blij dat ik het hier weer kon kopen

Goede service, vriendelijke bezorger. Iets aan de dure kant. Ik had een vape gekocht maar deze ging niet open, dus kon ik hem niet opvullen. Dit vind ik heel jammer omdat ik er wel degelijk een prijs voor heb betaald. Telefonisch contact met een medewerker super vriendelijk, heeft geholpen bij het verkiezen van een nieuw toestel, heel geduldig en geantwoord op alle vragen die ik had, zeer hartelijk contact.

Snelle levering en precies wat ik wou

Helemaal tevreden over service.

Alles werd correct en snel geleverd. Het contact was aangenaam, zéér klantvriendelijk en persoonlijk.

prima product

snelle levering en een goed product, ben echter nog aan het zoeken naar de juiste smaak.

Snel en goede kwaliteit

Mijn eerste vape super goede kwaliteit

Snel bezorgd.

Prima ervaring

Snelle levering. Netjes verpakt.

Hetvartilel dat il altijd bestel is vaak maar weinig op voorraad. Dit houd in dat je vaker moet bestellen

Zeer vlotte service

Producten zelf tijdens corona tijd zeer vlug geleverd , prijs kwaliteit uitstekend , zeer goede service

lekkere smaak

altijd een snelle levering

goede service

Veel keuze in liquid maar de nicotine voelt niet zoals ik het zou kopen in een dampshop.

Ik heb 3 pakjes van 6 Nico gehaald en ik heb ze allemaal in men liquid gedaan maar ik voel nogsteeds geen nicotine

simpel, snel en correct

In de huidige omstandigheden een groot lichtpunt 😊

Vlotte levering!

Vlotte bestelling en levering! Wel beetje raar dat de flesjes in bulk samengebonden zaten met een rekkertje, en niet in de kartonnen doosjes zoals in de winkel, maar da's eigenlijk niet erg.

Snel

Krijg snel mijn bestelling en krijg ook snel en duidelijk antwoord op vragen 👍🏻

Vlot/correct 👍

Ruim aanbod en snelle levering

Heel ruim assortiment gepaard gaand met een snelle levering. Wat moet je nog meer hebben? Ik kan alleen maar positief zijn tov deze site... dus een dikke pluim. Mvg

Super tevreden !!

Ik kreeg meer dan verwacht ! Heel tevreden

Magelhaenstraat 6

4812 RE Breda

Over NLDamp

NLDamp elektronisch roken. Specialist op het gebied van e-sigaretten, e-liquid en toebehoren. Kom langs in onze winkel in Breda of bestel online. Sinds 2014 zijn wij specialist op het gebied van elektronisch roken. Via onze webwinkel bieden we een groot assortiment aan van e-liquid en e-sigaretten. Voor vragen? Mail naar [email protected].