Snelle levering goede producten!

Ervaring is zeer goed snelle levering en een groot assortiment.

Snelle reactie en levering

Snelle en goeie service

Besteld en snel in huis goeie informatie en had op de site alles zo gevonden en zo besteld super

top

correcte levering, snelle bediening

Niet volledig

Beste De navulling voor het vype toestel mocht ik reeds zaterdag avond rond 20u nog ontvangen. De vloeistoffen voor mijn electrische sigaret blijven voorlopig nog achterwege. Toch even vermelden op de verpakking van de vype vulling stond een 2 wat mij doet vermoeden dat het pak met 1 op Nog onderweg is? Groeten Elvis

Excellent

I'm very pleased with NLDamp, great diversity of products and fast delivery!

super

snelle levering en mail gekregen met gebruiksaanwijzing: uitzonderlijk

Prima ervaring. Nog doen.

Snel geleverd in België!

Goed bezig, doe zo verder

Altijd goed

Goed advies en veel keuze

Bonne expérience

Qualité et prix. Bon service. Rapide et efficace. Livraison en 3 jours malgré ces temps difficiles.

Snelle levering, prima service

Snelle levering en prima service

Toppy

Super snelle levering

Snel

Super snelle bezorging

Slecht geholpen

Na mijn pakketje niet ontvangen te hebben, de klantenservice een aantal keer gebeld. Telkens zijn ze in gesprek en krijg ik een geautomatiseerd bericht te horen dat ze mij zsm terugbellen. Na 1,5 week nog steeds niets gehoord of ontvangen. Ik hoop nog benaderd te worden.

Prachtig service

Ik heb al mijn bestellingen en ik ben heel content ..

Nog niet getest. Wel goede levering en hulp

Bovenstaande

Ik ben Nederlands en woon bijna 22 jaar in Belgie. Eerder bestelde ik mijn liquid altijd in Nederland maar sinds een paar jaar mag dat niet meer. Nu heb ik vorige week met iemand van jullie gechat en zij vertelde mij dat jullie nu met deze coroana tijd wel bezorgen. Ik heb gelijk een bestelling gedaan en het werd netjes en snel bij mij thuis bezorgd. Super service.

gewoon goed

wel jammer dat mijn coils (aspire nautilus x) een euro duurder zijn dan een concurrent

Het was er snel

Vind het gemakkelijk dat ik zo al mijn producten kan bestellen.

Gemakkelijk bestellen en snel in huis

De site is eenvoudig en overzichtelijk om een bestelling te plaatsen. Je hebt je bestelling 2 dagen later thuis dus eenvoudig en snel.

Heel behulpzaam en correct

Oke

Snelle verzending

Alles zeer vlot verlopen, dank je wel!

gewoon goed

snelle en correcte levering

Over NLDamp

Specialist in e-sigaretten in onze fysieke winkel kort over de grens in België. Daarnaast bieden wij verschillende rokersbenodigdheden en lifestyle artikelen aan in onze webwinkel.