prima en snel geleverd

Prima,snel en keurig verpakt geleverd

click,click,click.klaar.

Via de mail snelle reactie

Als je pakketje kwijt is sturen ze hem gratis weer opnieuw op en is die snel binnen. Ze luisteren naar je review en zoeken naar een oplossing.

Prima zaak

Ruime keus , veel product kennis

Goedkops en snel

_

Gewoon prima

Snel bezorgd, past door brievenbus!

goed te bestellen en de volgende dag besteld

Mijn ervaring is uitmuntend. De ene dag besteld en de volgende dag in huis. Zo hebben we altijd een voorraad tot de volgende bestelling

Snel geleverd, goeie prijs en veel keus

Goeie webshop. Duidelijke uitleg, veel keus en goede prijs

super en snelle levering

Goede service en levering.

Ruime keuze snel bezorgd

Goede Survis.

Heel snel geleverd.

Groot

Assortiment is zeer groot,alleen de website is erg traag nadat je iets in je winkelwagen heb gedaan. Levering is perfect

Super service en snelle levering!

Bestelling eenvoudig uit te voeren en de producten correct en netjes bezorgd. Achteraf betalen met Billink was ook geen probleem.

Snelle leverng ,ruime keuze

Snel geleverd,en voldoende keuze in producten.

Snel en correcte levering

Deze liquids hadden efficienter verpakt kunnen worden. 2 voordelen. Minder verpakking en mits verpakt in bubbeltjes envelope past de levering in de brievenbus dus hoef je daarvoor niet thuis te zijn. Verder snelle en correcte levering

slecht

Besteling was niet volledig , na emailen wel nieuwe toegestuurd gekregen . Maar de manier vondt ik niet juist

Uitstekend te navigeren assortiment!

Veel keuze, heldere beschrijvingen, behulpzame filters, en snelle levering op zelf gekozen tijd. Niks op aan te merken.

Snelle levering, zeer goede prijzen

Zeer aantrekkelijke prijzen en snel geleverd.

Ik vind het heel goed

Ik ben tevreden over damp. NL

De bestelling wordt altijd de volgende dag geleverd en ik hoef er niet voor thuis te zijn.

Ik heb 3 eliquids besteld en 5coils maar alleen 1 eliquid kwam dus gewoon niet eens binnen... ______________UPDATE________ Ik heb het gelukkig goed kunnen oplossen en de serivice die ze je bieden zie je dus niet vaak en ik raad dit bedrijf aan iedereen aan die net begint met vapen en de pro's duimpje omhoog van mij!!

Op tijd en netjes verpakt

snelle levering voldoende voorraad

goede snelle levering

Goede website en snelle bezorging

Magelhaenstraat 6

4812 RE Breda

Over NLDamp

NLDamp elektronisch roken. Specialist op het gebied van e-sigaretten, e-liquid en toebehoren. Kom langs in onze winkel in Breda of bestel online. Sinds 2014 zijn wij specialist op het gebied van elektronisch roken. Via onze webwinkel bieden we een groot assortiment aan van e-liquid en e-sigaretten. Voor vragen? Mail naar [email protected].