Uitstekend. Volgende dag in huis en mooie producten

alles is perfect. Het enige wat jullie misschien kunnen verbeteren is het altijd opsturen van pakketten waar mogelijk met een pakketgrote die door de brievenbus past. Eerst was dit wel zo en dat was heel handig, je hoefde niet thuis te zijn voor de bezorging. Laatst was dat helaas niet zo terwijl het makkelijk had gepast was het in een andere doos gestopt. Voor de rest keep up the good work, you're all doing great so far.

Jammer dat we nu 3 euro verzendkosten moeten betalen

Gewoon goed

Ruime keuze, goede prijzen. Aanbod e sigaretten mocht uitgebreider zijn

Perfecte service

Alles naar wens

perfect

mijn ervaring was perfect!!!!

Tevreden

Ruime keuze scherpe prijzen! Wel jammer van het meer te moeten bestellen voor gratis verzending. Misschien een klant rijker ik bestelde hier voor het eerst.

Ruime keuze, niet de snelste

Ik koop al bijna 2 jaar mijn e-liquid hier en de keuze is ruim voldoende. De prijzen varieren maar ik kies altijd de goedkoopste omdat ik rook als een schoorsteen. Wat me heel erg tegenvalt is dat er in die 2 jaar nog nooit een kortingscode is aangeboden voor de volgende bestellling. Daar kunnen ze nog heel wat in verbeteren. Ook de levertijden zijn vaak niet zoals beloofd. Edit: Het wordt nog slechter - de goedkoopste eliquids zijn sinds kort goedkoper gemaakt. van 2,50 naar 2,49. Heel mooi zou je zeggen, ware het niet dat je nu niet meer met 8 flesjes gebruik kan maken van de gratis verzendkosten vanaf 20,- Je komt nu 8 cent tekort. Je bent nu geforceerd om er minimaal 9 af te nemen en ben je dus duurder uit. Dit soort zaken vind ik smerig en zal mijn score dus met 1 ster minderen en op zoek gaan naar een alternatieve website voor mijn eliquid. Zonde, want ik bestel hier al jaren.

Veel keuze en snelle levering

Ik vind het fijn dat je je producten de volgende dag al in huis hebt. En het assortiment is ruim.

Snelle levering en gemakkelijk te bestellen

Duidelijke overzichtelijke site Makkelijk te bestellen

Duidelijke overzichtelijke site Makkelijk te bestellen/betalen Snelle levering

Veel keus, snelle verzending

Heel veel keus, goede prijs en snelle verzending

Correct en supersnel geleverd

Spullen altijd voorradig en snel verzonden, de volgende dqg al binnen

uitstekende selectie en snelle levering

Super goede en snelle levering

Fijne en overzichtelijke site, goede voorraden en snelle levering

Voor 23:00 besteld morgen (vrijdag) in huis niet waar en niet geïnformeerd ...

Heb een e smoker besteld en zes flesjes vloeistof op donderdag avond ruim voor 23:00 uur. Het zou dus vrijdag geleverd moeten worden zoals overal op iedere webpagina beloofd word. Kreeg vervolgens een mail na het bestellen van post nl dat dindsdag om 12.04 het geleverd zou worden. Echter kreeg ik de dag erna een pakje. Erg zuur want zaten alleen maar flesjes in. De zaterdag erop werd pardoes de e smoker geleverd. Niet tevreden dus. Mvg

Snel en goed

Snelle aflevering en kwaliteit producten perfect

Wat ik bestel krijg ik..😊

Lekkere smaken in nic salts

Bezorging ging vrij snel, echt top

Snel en simpel

Uitstekend. Ben (nog) niet tegen problemen aangelopen dus kan niets zeggen over de Customer Service.

Makkelijk en snel

Ik kan zo inloggen en mijn standaard bestelling opnieuw bestellen. Volgende dag is het al in huis. Past door de brievenbus dus ideaal. Veel keuze en prijs is prima!

Bestellen en de dag erna in huis

Zeer snelle levering

Makkelijk en snel

Goede website makkelijk bestellen en snel geleverd

Top site

Super snelle levering, maandag besteld dinsdag in huis ! Ruime keuze aan merken.

Magelhaenstraat 6

4812 RE Breda

Over NLDamp

NLDamp elektronisch roken. Specialist op het gebied van e-sigaretten, e-liquid en toebehoren. Kom langs in onze winkel in Breda of bestel online. Sinds 2014 zijn wij specialist op het gebied van elektronisch roken. Via onze webwinkel bieden we een groot assortiment aan van e-liquid en e-sigaretten. Voor vragen? Mail naar [email protected].