Pluspunten
alles in orde
Verbeterpuntenheb geen verbeterpunten
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
Ongelooflijke service
VerbeterpuntenGeen enkele
Pluspunten
Goedkoop, snelle levering
VerbeterpuntenVeel eliquids niet op voorraad
Verzending is door postnl vertraagd maar de shop kon daar niets aan doen. Wel fijn dat ze mij erover hadden gebeld om dat uit te leggen.
Pluspunten
Bestelling is geleverd en compleet.
VerbeterpuntenSchrijf niet op je website voor 23:00 besteld morgen in huis want dat was bij mij niet juist.
Pluspunten
na een vergissing van jullie kant .... Deze zeer snel en heel netjes opgelost Stephan
Pluspunten
Snelle en duidelijke outfit. Direct en vrijblijvend
VerbeterpuntenMinder mails sturen van waar het pakketje is! Heb 7 mails binnen gekregen!
Pluspunten
Duidelijke website met snelle levering. Altijd al mij producten die ik wil bestellen op voorraad.
Pluspunten
toppie
Verbeterpuntenhelemaal top
Pluspunten
Snel geleverd en goede kwaliteit
VerbeterpuntenIk heb 2 keer besteld 1e keer was tape opengesneden 2e keer zat er een gat (vingergrootte) in de doos
Pluspunten
De korting op het totaal bedrag en ruime keuze.
Verbeterpuntenweinig op voorraad. Moet verplicht naar andere online winkel.
Pluspunten
Makkelijk website snel bezorgd geen bezorging kosten vriendelijk en snel antwoord als je een mail stuurt
VerbeterpuntenVoor mij geen
Pluspunten
Snelle levering, genoeg informatie via mail
Pluspunten
Al is een en ander nog niet helemaal afgehandeld toch ben ik wel tevreden Men reageert wel in ieder geval
VerbeterpuntenBetere controle op levering. Geen Track and Trace code verzenden na levering, die trouwens nog nooit gedaan is maar wel als geleverd staat vermeld.
Pluspunten
Snel en Duidelijk.
Verbeterpunten1. Veel teveel e-mails ontvangen, waarvan veel overbodig zijn. 2. Huisstijl en website kan wel een redesign beurt krijgen zodat het professioneler en betrouwbaarder overkomt ;)
Pluspunten
Snelle levering en niet z'n dure producten en een overzichtelijke site
Pluspunten
Goede kwaliteit. Snelle levering
Specialist in e-sigaretten in onze fysieke winkel kort over de grens in België. Daarnaast bieden wij verschillende rokersbenodigdheden en lifestyle artikelen aan in onze webwinkel.