Pluspunten
Bestellingen volgende dag geleverd. Je wordt per mail op de hoogte gehouden.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Precies binnen een dag gekomen kwaliteit mooii
Pluspunten
Snelle levering en super service
Pluspunten
Duidelijke communicatie via de live chat op de website. Snelle levering.
VerbeterpuntenPas gratis verzending vanaf 20 euro. Jammer dat je dan nog 8 cent te kort komt en extra moet bij bestellen..
Pluspunten
Duidelijke website
Pluspunten
super snel.
Pluspunten
Super snel geleverd!
nog net niet dezelfde prijs als de concurrent 3,75 maar zeker net zo betrouwbaar
Pluspunten
Verbeterpuntenvind het heel erg jammer dat als ik een bestelling plaats ik zie op de website voorraad aanwezig daarna geen gehoor dus ga ik er vanuit dat alles inorde is maandag toch maar even contact gezocht krijg ik een email binnen dat me producten niet op voorraad zijn na een belletje zegt de medewerker alles is in orde en ga de bestelling vezendklaar maken op maandag dinsdag niks binnen weer achter aan op woensdag eindelijk binnen van een bestelling van zaterdag. en als goedmaker krijg ik 10% korting op nieuwe bestelling dat is alles wat er tegemoet komt beetje jammer hoe dit is opgelost klant moet achter zijn eigen bestelling aan gaan
Positive
All good, website layout a bit non-intuitive, but found everything in the end.
Pluspunten
Top ga zo door.
Pluspunten
Erg goed en snel met leveren
Pluspunten
Zeer snelle en correcte levering.
Pluspunten
Door black friday duurde het wat langer, maar niet de schuld van nldamp. Goede hulp toen product volgens mij niet werkte. Kwestie van knopje indrukken maar dankzij geduldige klantenservice snel geholpen.
Als je verslaafd bent aan nicotine, en wordt gezegd voor 23:00 besteld, de volgende dag in huis.... is het zeer wrang er vijf dagen op te moeten wachten.
Beste Claudette, Wat vervelend dat uw pakketje niet op tijd was. Zoals op de website en in de orderbevestiging wordt aangegeven hebben we de afgelopen weken last gehad van vertraging. Door de enorme drukte die is ontstaan door Black Friday and Cyber Monday bij PostNL lopen ze achter met bezorgen. Helaas hebben wij hier niet direct invloed op, maar we willen het natuurlijk goed maken met u. Kunt u een berichtje sturen naar [email protected] met uw info, dan gaan we op zoek naar een passende oplossing. Met vriendelijke groet, NLDamp
Pluspunten
Zeer correct , duidelijke info
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Vanille smaakt goed,en is ook goed voor het gebruik in e sigaret.
VerbeterpuntenDe cookies liqua is gewoon troep wat jullie verkopen en dan nog duur ook.
Beste Angela, Wat fijn dat u de vanille lekker vindt. Jammer dat die cookie niet uw smaak is. Het verschilt per persoon welke e-liquids lekker zijn en welke niet. Wilt u een berichtje sturen naar [email protected], dan kunnen we kijken of we een passende oplossing kunnen vinden. Met vriendelijke groet, NLDamp
Pluspunten
Gemakkelijk bestellen en supersnel leveren
VerbeterpuntenIk heb af en toe moeite met het afronden van de bestelling. Op het laatst als je naar de betaling wil hapert nog wel eens.
Pluspunten
Top levering lkkr snel en heel veel smaken
VerbeterpuntenHeb eigenlijk geen min punten alles was top
Specialist in e-sigaretten in onze fysieke winkel kort over de grens in België. Daarnaast bieden wij verschillende rokersbenodigdheden en lifestyle artikelen aan in onze webwinkel.