Pluspunten
Super snel en netjes geleverd!
Pluspunten
Snelle reactie, goed advies en snel geleverd
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Vlug in huis
Geen reclame maken met voor 23:00 besteld volgende dag in huis als dat niet klopt
Beste Rogier, Wat vervelend dat het pakketje niet de volgende dag in huis was. Ik heb de order even nagekeken, de order was wel dezelfde dag uit ons maagzijn verzonden. Helaas is er iets fout gegaan bij PostNL, hier hebben wij niet direct invloed op. Een foutje kan natuurlijk altijd voorkomen, maar we begrijpen dat het niet leuk is. Wilt u misschien een berichtje naar [email protected] sturen, dan ga ik kijken of we een passende oplossing kunnen vinden. Met vriendelijke groet, NLDamp
Pluspunten
Snelle levering scherpe prijzen
Pluspunten
Alles, sinds ik deze website gevonden had bestel ik hier alles
Pluspunten
Alles is super en nog veel sneller geleverd dan gezegd
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
Lekker snel en goed.
Verbeterpunten?
Pluspunten
prima en snelle levering
Pluspunten
Pluspunten
snel geleverd
Pluspunten
Prijzen zijn acceptabel en de levering is erg snel, top!
VerbeterpuntenTot nu toe nog geen verbeterpunten.
Pluspunten
Pluspunten
Super snelle levering. Duidelijke uitleg/ omschrijving bij de producten
Verbeterpunten(nog) geen idee
Pluspunten
Snelle levering!
Pluspunten
Alles perfect verlopen, zo zouden meer bedrijven moeten zijn ;)
Pluspunten
Duidelijke website, breed aanbod en snelle levering.
VerbeterpuntenAf en toe een kortingsvoucher voor vaste klanten zou leuk zijn ;)
Specialist in e-sigaretten in onze fysieke winkel kort over de grens in België. Daarnaast bieden wij verschillende rokersbenodigdheden en lifestyle artikelen aan in onze webwinkel.