Pluspunten
Suuuper !!!
Ik hoef geen 5 mails over 1 bestelling
Pluspunten
Levert snel en een goed betaalbaar product.
Pluspunten
Heel tevreden
VerbeterpuntenGeenpunten
Pluspunten
Next-day delivery is top!
VerbeterpuntenShake & vape inhoud was niet in beide flessen gelijk / juist voor één nicotine shot flesje.
Pluspunten
Goed.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
ging iets fout met de bestelling heb gebeld en ben daar perfect geholpen ben zeer tevreden ga het zeker aan meerdere doorgeven om daar te bestellen en blijf zelf ook natuurlijk bestellen
Pluspunten
nette afhandeling en goed advies, geen afleveringskosten!!
Pluspunten
Snel en duidelijk
VerbeterpuntenNee alles is goed geregeld.
Bedankt voor uw beoordeling, we zijn hier erg blij mee. Mocht er iets met uw producten aan de hand zijn, dan kan u altijd een bericht sturen. We helpen u graag !
Pluspunten
Super snelle levering
Pluspunten
Jullie komen je afspraken na, en dat is het belangrijkste voor een internet shop.
Pluspunten
zocht een iets uitvoeriger handleiding, deze werdt snel door NLDamp nageleverd !
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goed 9
VerbeterpuntenHeb niets is goed
Pluspunten
Zeer vriendelijke Hulp met de bestelling top top kom zeker terug
VerbeterpuntenGewoon zo verder doen kan niet beter top
Pluspunten
Snelle levering concureerende prinzen.
Verbeterpunten?
Pluspunten
Goed product
VerbeterpuntenAls je zegt dat het de volgende dag geleverd wordt, moet je zorgen dat dat ook gebeurd en niet drie dagen later
Beste Joertje, Bedankt voor je feedback. Op onze website garanderen we dat als een bestelling voor 23:00 geplaatst is, dat het dezelfde dag verzonden wordt uit ons magazijn. PostNL heeft dan max. 5 werkdagen om het te bezorgen. We begrijpen dat dit lang is, maar vaak is het binnen 1 of 2 dagen al binnen. We zijn intern ermee bezig om te kijken hoe we sneller kunnen leveren. We hopen hier snel verandering in te krijgen.
Pluspunten
zoals altijd alles top.
Verbeterpuntenniet
Specialist in e-sigaretten in onze fysieke winkel kort over de grens in België. Daarnaast bieden wij verschillende rokersbenodigdheden en lifestyle artikelen aan in onze webwinkel.