Pluspunten
Altijd goed!!!
VerbeterpuntenGeen
Hoi Monique, Bedankt voor je feedback. We zijn hier altijd blij mee. Uit je reactie kunnen we opmaken dat je blij met ons bent en wij met jou. Bij het invullen van je beoordeling is denken we echter iets niet helemaal goed gegaan daar we het cijfer 1 van je hebben verkregen. We sturen je een verzoek tot eventuele aanpassing. Als je hier naar zou willen kijken, stellen wij dit zeer op prijs. Groetjes Team NL Damp!
Pluspunten
VerbeterpuntenTot nu toe niets pas eenmaal een bestelling gedaan
geen doet wat het beloofd
Pluspunten
Veel aanbod te veel om uit te kiezen.
VerbeterpuntenHouden zo
Pluspunten
Goed georganiseerde website En aan de telefoon wordt je als koning behandelt super
Pluspunten
Pluspunten
Prettige website met goede zoekfuncties. Correcte behandeling
VerbeterpuntenGratis producten voor mensen die positieve reviews plaatsen
Pluspunten
Was snel binnen ga hier zeker vaker bestellen
VerbeterpuntenHelemaal niks op aan te merken
Pluspunten
Goede en snelle service
Pluspunten
Goede kwaliteit Super service
Pluspunten
Super en betrouwbaar top!!!!!!
VerbeterpuntenDat je soms moet wachten voor een bepaalde producten
Pluspunten
Zie bovenstaande.
Pluspunten
Snelle bezorging, veel keuze en goedkoop
Pluspunten
Fijn correct en snel
Bedankt voor je feedback! We zijn er erg blij mee.
Pluspunten
De snelle levering en goede service kan ik tot nog toe vergelijken met een bedrijf als coolblue. Na een mankement aan een onderdeel van mijn product werd meteen actie ondernomen. Complimenten!
VerbeterpuntenTip: kun je bij de e-liquid met tabaksmaken misschien vergelijkingen maken met bestaande merken? Dit heb ik opgezocht op internet want een smaak kan soms tegenvallen als je op de gok koopt
Bedankt voor je feedback! We zijn er erg blij mee.
Pluspunten
Vrijwel altijd adequate communicatie en snelle levering!
VerbeterpuntenAf en toe extra korting voor vaste, trouwe klanten?
Bedankt voor je feedback! We zijn er erg blij mee.
Pluspunten
Veel keuze en snelle levering
Bedankt voor je feedback! We zijn er erg blij mee.
Specialist in e-sigaretten in onze fysieke winkel kort over de grens in België. Daarnaast bieden wij verschillende rokersbenodigdheden en lifestyle artikelen aan in onze webwinkel.