Bedankt voor je positieve feedback! We zijn er erg blij mee.
Pluspunten
Er wordt altijd snel geleverd met een track&trace systeem. Er worden nauwelijks verzendkosten gerekend.
VerbeterpuntenHet aanbod zou wat groter kunnen, bijvoorbeeld shake&vapes
Bedankt voor je positieve feedback! We zijn er erg blij mee.
Pluspunten
Snel en goed
Bedankt voor je positieve feedback! We zijn er erg blij mee.
Pluspunten
Netjes de volgende dag geleverd, zoals beschreven. Ik heb 5 soorten fruit liquids besteld. Aramax bosvruchten echt een aanrader! De rest nog niet geprobeerd. Ik ga zeker vaker bestellen via deze site.
VerbeterpuntenDe liquid Pink Fury Summer time (aardbei), vind ik geen aanrader. Het smaakt niet zoals gehoopt (geen aardbei smaak). Ik denk niet dat ik in de toekomst een eliquid van dit merk ga bestellen, als ik andere reacties zo lees. Daarnaast was de bezorging niet optimaal. Werd wel netjes binnen de aangegeven tijd bezorgt, maar ik had verwacht dat het pakketje aan de deur afgegeven werd, gezien de bezorger mij had zien staan . Het werd uiteindelijk in de brievenbus geleverd. Nouja in de brievenbus. Het paste er amper in met de klep omhoog. Dus dat zag er niet zo netjes uit. Dat zijn eigenlijk de enige minpunten. Maar toch tevreden over de service!
Bedankt voor je positieve feedback! We zijn er erg blij mee.
Pluspunten
Snelle levering!! Lekkere keuzes helaas niet alles 18 nico maar voor de rest super webshop. Zeker meer bestellen hierzo!
Bedankt voor je positieve feedback! We zijn er erg blij mee.
Pluspunten
Snel en betruow baar
Bedankt voor je positieve feedback! We zijn er erg blij mee.
Pluspunten
Houd zich aan de bezorg tijd
VerbeterpuntenGeen komentaar
Bedankt voor je positieve feedback! We zijn er erg blij mee.
Pluspunten
Hele snelle levering !
Niks op aan te merken!
Bedankt voor je positieve feedback! We zijn er erg blij mee.
Pluspunten
Het was goed verzorgt
Bedankt voor je positieve feedback! We zijn er erg blij mee.
Pluspunten
makkelijke website. en snelle levering
Verbeterpuntenkrijg laat melding van trace tracse
Bedankt voor je feedback! We zijn er erg blij mee.
Pluspunten
Uitstekend 10/10
VerbeterpuntenPrima ga zo door niks te klagen
Bedankt voor je positieve feedback! We zijn er erg blij mee.
Pluspunten
Kwam er laat achter dat mijn vloeistof op was. savonds nog besteld en volgende dag in huis. zeker een aanrader!
Bedankt voor je positieve feedback! We zijn er erg blij mee.
Pluspunten
Super super snel geleverd Producten zijn niet slecht
VerbeterpuntenProduct capucino en kofie smaken t zelfde zowat
Magelhaenstraat 6
4812 RE Breda
NLDamp elektronisch roken. Specialist op het gebied van e-sigaretten, e-liquid en toebehoren. Kom langs in onze winkel in Breda of bestel online. Sinds 2014 zijn wij specialist op het gebied van elektronisch roken. Via onze webwinkel bieden we een groot assortiment aan van e-liquid en e-sigaretten. Voor vragen? Mail naar [email protected].