Pluspunten
Super super snel geleverd Producten zijn niet slecht
VerbeterpuntenProduct capucino en kofie smaken t zelfde zowat
Bedankt voor je positieve feedback! We zijn er erg blij mee.
Pluspunten
Ja
VerbeterpuntenTevreden zoals altijd
Bedankt voor je positieve feedback! We zijn er erg blij mee.
Pluspunten
snelle levering, bestellen tot 10 uur s.avonds, wat niet voorradig is daar krijg je een mail over als je het wel weer kan bestellen en niet duur! Top
Bedankt voor je positieve feedback! We zijn er erg blij mee!
Pluspunten
Heel snel levering, veel keuzen. en goede cualiteit
Verbeterpuntenik wil de e-liqued puur en met meer nicotine
Bedankt voor je positieve feedback! We zijn er erg blij mee!
Pluspunten
Snel, efficient en genoeg keuze in liquids!
Pluspunten
goede prijs qualiteit verhouding . snelle levering
Pluspunten
Snelle en correcte service. Gebruiksgemak website. Duidelijke productinformatie.
Pluspunten
Prijzen zijn zoals meeste andere webshops niks mis mee. Waar ik zeer tevreden over ben is de levertijd. Altijd de volgende werktijd binnen mits voor 22:00 besteld. Dikke aanrader! Blijf hier bestellen!
VerbeterpuntenSoms wat aanbiedingen etc ?
Pluspunten
Snel geleverd en goede info via de mail
VerbeterpuntenGeen misschien meer reclame makeb
Pluspunten
Tevreden over het hele proces!
Pluspunten
Superrrrr
Pluspunten
Snelle levering, en fijn dat je specieiek can selecteren wat voor e-liquid je nodig hebt voor je mod.
Pluspunten
Vandaag besteld, morgen in huis, iedere keer weer. Top zaak.
VerbeterpuntenMisschien wat meer uitzoek in dampers.
Specialist in e-sigaretten in onze fysieke winkel kort over de grens in België. Daarnaast bieden wij verschillende rokersbenodigdheden en lifestyle artikelen aan in onze webwinkel.