Pluspunten
goede prijs qualiteit verhouding . snelle levering
Pluspunten
Snelle en correcte service. Gebruiksgemak website. Duidelijke productinformatie.
Pluspunten
Prijzen zijn zoals meeste andere webshops niks mis mee. Waar ik zeer tevreden over ben is de levertijd. Altijd de volgende werktijd binnen mits voor 22:00 besteld. Dikke aanrader! Blijf hier bestellen!
VerbeterpuntenSoms wat aanbiedingen etc ?
Pluspunten
Snel geleverd en goede info via de mail
VerbeterpuntenGeen misschien meer reclame makeb
Pluspunten
Tevreden over het hele proces!
Pluspunten
Superrrrr
Pluspunten
Snelle levering, en fijn dat je specieiek can selecteren wat voor e-liquid je nodig hebt voor je mod.
Pluspunten
Vandaag besteld, morgen in huis, iedere keer weer. Top zaak.
VerbeterpuntenMisschien wat meer uitzoek in dampers.
Diy op de website zetten
Pluspunten
Goed en snelle levering
geen
Pluspunten
Goed assortiment, goede prijs, snelle levering
Pluspunten
Snelle levering Goedkoper dan in de “gewone” tabakszaak
Pluspunten
Hele snelle levering. En geen verzendkosten boven de 15€. Ik heb mijn webshop gevonden hoor!!!
Beste klant, Dank u wel voor uw beoordeling. Wij betreuren het dat u een negatieve ervaring heeft met onze webwinkel. Wij zouden dit graag met u willen oplossen. Kunt u aangeven op welke manier u niet tevreden bent over onze dienstverlening? Dan kunnen we samen een oplossing zoeken voor dit probleem. Ik hoor het graag. Groeten, Team NLDamp
Specialist in e-sigaretten in onze fysieke winkel kort over de grens in België. Daarnaast bieden wij verschillende rokersbenodigdheden en lifestyle artikelen aan in onze webwinkel.