Goede service, snel geleverd in nette verpakking. Jammer maar begrijpelijk dat er geen foto's van de producten op de site mogen staan.

Blij dat nl damp mij kan helpen

altijd snelle bezorging

Er wordt altijd snel geleverd, nog nooit problemen gehad.

De is usa menthol vind ik helemaal geweldig die blijf ik voorlopig maar bestellen.

Altijd keurig en snel

Website overzichtelijk. Altijd snelle levering en keurig verpakt.

Snelle levering, volgende dag in huis . Top

Goede producten en snelle, keurige levering

Zoals altijd snel en in goede staat geleverd.

Alleen sommige vaps gaan snel over op een hele scherpe smaak dat niet lekker is

Snel service

snel service

Gewoon goed

Betrouwbare levering, zou graag wel zien dat bestelling per brievenbus pakket wordt geleverd. hoef ik niet per se thuis te zijn

Zeer perfect

Altijd correct en snelle levering

Alles perfect geregeld en verzonden

Gaat goed

Slechte vape

Heb nou 2 x vapa s gehaald en na 2 uur geeft hij al aan dat hij op is gaat echt nergens over en dan Gebruik je hem niet eens aan 1 stuk door klopt niks van 2 x 35 euro voor niks betaald

Snelle en nette levering

Alles helemaal super,netjes verpakt,snel geleverd en geen enkele klacht

Dank u, goede kwaliteit

Alles wordt prima afgeleverd

Helemaal tevreden !!

Sinds kort overgestapt van gewoon roken,jammer dat verboden word

Goed verpakt, snelle levering. Niks op aan te merken.

Betrouwbare webshop

Bestelling correct en op tijd ontvangen. Veel keuzes en prima prijzen.

Super tevreden!

Ben in de fysieke winkel geweest en de medewerkers zijn zo aardig!

Online is het makkelijker kiezen en als ik het winkeltje in stap in breda, dan is het meestal voor de wegwerp vapes. Super leuk personeel en heel spontaan, gewoon top! Groetjes Joyce

Snel geleverd netjes . Zou graag in de winkel van Breda meer mijn smaken zien en meer soorten e sigaretten. Online vaakuitverkocht nu en in winkel maar n paar , eerder

Snelle bezorging en goed verpakt.

Een bestelling gedaan en de volgende dag al binnen. Het lijkt allemaal vanzelfsprekend tegenwoordig , maar het moet allemaal wel gebeuren. E-liquids In een “ bubbeltjes “ enveloppe in de brievenbus ontvangen , dus stevig en veilig en hoeft er niet voor thuis te blijven. NLDamp doet het gewoon.

Magelhaenstraat 6

4812 RE Breda

Over NLDamp

NLDamp elektronisch roken. Specialist op het gebied van e-sigaretten, e-liquid en toebehoren. Kom langs in onze winkel in Breda of bestel online. Sinds 2014 zijn wij specialist op het gebied van elektronisch roken. Via onze webwinkel bieden we een groot assortiment aan van e-liquid en e-sigaretten. Voor vragen? Mail naar [email protected].