Erg tevreden

Uitstekende service

Men is vriendelijk, behulpzaam en levert op tijd

Snel besteld (mis wel foto van product) Snel in huis netjes verpakt

Zeer snel geleverd !!

Bestel nergens anders !

Zoals altijd zeer goed !!

Goede ervaring

Goeie levering maar…..

Ben altijd wel tevreden en ja ik bestel nu best al lang vast bij jullie. Ben zelf ook ondernemer en bij klanten doe ook altijd een presentje als ze trouw zijn. Misschien een idee bij vaste klanten toch een een klein extraatje bij de doos in te doen. Ook al is een lolly of een snoepje.. of een flesje liquid om te proberen. Maar klanten vallen daarvoor. Maar zeker de 5 sterren.

super snelle levering

meerdere malen al bestellingen geplaatse en dag nadien al aan huis geleverd

Netjes verpakt en de volgende dag in huis.

Snel , goed verpakt en goede prijs. Zeer tevreden

Prima service !!

Duidelijke website ! Goede sevice.

Netjes een link gestuurd door Serena, omdat ik niet precies wist wat ik moest bestellen. de E liquid vloeistof is netjes een dag later bezorgd, ik heb de Vanilla max nog niet geprobeerd maar zal me best bevallen. Ik ben zeer tevreden met hoe de medewerkers van NLDamp mij hebben geholpen en altijd weer doen top bedrijf !!

Altijd alles op tijd en goed verzorgd

Gewoon ouderwets goed

Snel en betrouwbaar

Altijd buiten gewoon goed geregeld

Altijd netjes verpakt, ook zo dat het netjes door de brievenbus past en snel bezorgd, al maakt post nl er soms een zooitje van

Heerlijk

Heel goed rook lekker ice is lekker maar deze smaak heerlijk beste jeuze die ik heb gemaakt

Ik heb nog niks

Ik heb nog niks binnen en jullie zeggen 2 dagen waar dan ik heb niks

top

top

Snel en makkelijk

Vriendelijk

De klantenservice is zeer vriendelijk. Als je vragen hebt, reageren zij vrijwel meteen. Ze proberen je ook altijd te helpen!

Levering is top

Levering is top. Alleen zonder afbeeldingen van de producten heel lastig te vinden waar je naar op zoek bent. Ik moest dus een nieuwe coil voor de smok osub tc 80w. Nou ik heb dus mooi de verkeerde besteld. Nu is mijn glaasje ook nog stuk van de tank. Dus uit eindelijk een complete nieuwe tank besteld en hopen dat die dus past. Want ik ben er wel zo zat van dat er zoveel verschil moet zitten in de benaming van die dingen en ook geen 1 site noemt ze hetzelfde. Maarja voorderest prima site.

Super shop, service en producten.

Als trouwe klant zeer tevreden over de producten en uitermate vlotte verzorgde verzending. Tevens duidelijke site. Super!!

Fijn product,erg makkelijk in gebruik. Fijne smaken. En snelle service,volgende dag al in huis.

Goed!!

Snel levering

Bestek regelmatig.. goede prijzen, snelle levering en goede service

Magelhaenstraat 6

4812 RE Breda

Over NLDamp

NLDamp elektronisch roken. Specialist op het gebied van e-sigaretten, e-liquid en toebehoren. Kom langs in onze winkel in Breda of bestel online. Sinds 2014 zijn wij specialist op het gebied van elektronisch roken. Via onze webwinkel bieden we een groot assortiment aan van e-liquid en e-sigaretten. Voor vragen? Mail naar [email protected].