Goede en snelle service

Niet voor herhaling vatbaar

2 bestellingen gedaan 2 dagen achter elkaar, 1e bestelling was prima in orde, maar de 2e bestelling deed 1 vape het niet, en 1 andere was al verbrand na paar uur gebruik.

Uitstekend product!

top

snelle levering, helemaal top

Alles op tijd en snel en netjes verzonden

helemaal top

ik ben een vaste klant en haal elke week wegwerp sigaretten deze zijn van hoge kwaliteit en ze komen super snel binnen nog nooit problemen gehad zeker aan te raden!

Makkelijke site en snelle levering

Snelle levering.Alleen zijn de ipods onregelmatig afgewerkt waardoor ze moeilijk in de houder gaan.lekkage als gevolg

Goed en snel geleverd

Zeer goed en tevreden

Top service!

Duidelijke website. Snelle levering. Netjes verpakt en perfecte service. Heel fijn om ook een mailtje te krijgen wat je aan onderhoud moet doen. Dat is de plus 1.

In een woord"Top!!

Top, blij mee, doen wat ze beloven.!!Voor 17.00u besteld, de volgende dag in huis.

Product zoals omschreven

Alles is gewoon prima

Keurig verpakt snel geleverd IIS nog nooit wat mis gegaan ik ben heel blij met damp.nl

topwinkel

perfecte en razendsnelle levering

Super levering ben er happy mee

Fijne web site, ruime keus, goede prijs en snelle levering. Echt top zeer tevreden

Heel tevreden

Vandaag besteld en de volgende dag in huis. Zeer tevreden

Alles was zeer naar wens

Snelle levering en veel op voorraad

Elke bestelling welke ik tot nu toe heb gedaan is snel geleverd, en was bijna altijd op voorraad.

Super IM blij

Super IM blij

Ben zeer tevreden, ook snelle levering

Netjes verpakt en zeer snelle levering

Supersnelle levering en netjes verpakt!

Zeer tevreden!

Coils

Helaas had ik de foute coils besteld, ik heb ze zonder problemen terug kunnen sturen en een link van jullie mogen ontvangen welke de juiste coils zijn voor mij waarvoor dank. Jammer genoeg brengt dat voor mij weer extra verzendkosten mee maar ik zal ze toch weer opnieuw bestellen, jammergenoeg staan er geen afbeeldingen bij dan is het juiste kiezen makkelijker, verder ben ik dik tevreden met jullie

Topper

Grote assortiment, redelijke prijzen, goede service

Magelhaenstraat 6

4812 RE Breda

Over NLDamp

NLDamp elektronisch roken. Specialist op het gebied van e-sigaretten, e-liquid en toebehoren. Kom langs in onze winkel in Breda of bestel online. Sinds 2014 zijn wij specialist op het gebied van elektronisch roken. Via onze webwinkel bieden we een groot assortiment aan van e-liquid en e-sigaretten. Voor vragen? Mail naar [email protected].