Erg fijn en snel

Goed ik heb een paar lekker smaakjes uit geprobeerd allemaal mooi en netjes

jammer dat heel veel liquids niet voorradig zijn in winkel breda. daardoor gedwongen om via webshop te bestellen

Mijn ervaring is wel goed produckt

Altijd dik tevreden.

Snelle levering. Geïnteresseerd. Prijs is prima.

veel keus

duidelijke website en snelle leverring

Perfecte service

Ik kan eigenlijk Damp niet met een ander bedrijf vergelijken. De dood eenvoudige reden is omdat ik sinds ik serieus ben gaan dampen ik alles en alleen bij Damp heb gekocht. Diverse pijpen en altijd mijn eliquid. De reden is voor mij duidelijk; als je een probleem hebt met iets wat je bij hun hebt gekocht wordt het altijd opgelost. En op een manier waar je als klant beter van wordt. De leveringen zijn altijd punctueel. Leveren volgens afspraak. Alles is altijd netjes verpakt en je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer je je bestelling kunt verwachten. Ik ben ook niet van plan naar een andere winkel te gaan. Een webwinkel waar vele een voorbeeld aan kunnen nemen.

Geweldige service en betrouwbaar.

Als je met vragen zit kun je mailen en krijgt heel snel antwoord. Zoeken samen met de klant naar oplossingen!

Snelle levering, de prijs is goed, lekkere smaakjes

Helemaal top levering klopt altijd en snel heel blij mee

Levering altijd snel binnen

Niets op aan te merken

Makkelijke website, snel verzonden. Perfect!

Prima !

Zoals gewoonlijk netjes op tijd geleverd. Snel en goed.

Gekregen zoals besteld

Zeer tevreden !!!

Ik vind het perfect

Ik ben heel erg tevreden over alles wat ik al heb gekocht

Zeer snelle en deugdelijke service

Aangename, duidelijke en snelle service. Zeker aan te raden en absoluut voor herhaling vatbaar.

Groot assortiment

Op de website van NLDamp grijp je niet vaak mis, ze hebben een groot assortiment en dus veel keuze. En een snelle levering, wat ook belangrijk is uiteraard.

Netjes verpakt snel geleverd en eenvoudig bestellen

Snelle levering goed verpakt

Ruime keuze goede uitleg over dampen

Prima.

De bestelling wordt altijd keurig verpakt en op tijd bezorgt.

Altijd zeer betrouwbaar

Mijn favoriete plek om alles te bestellen, zeer betrouwbaar. Zelfs als iets niet in orde is (slechts 1x voorgekomen in de jaren dat ik bestel) wordt het gelijk in orde gemaakt. Zeer vakkundig, klantvriendelijk en behulpzaam.

Heel fijn toch het idee hebben dat je een sigaret rookt

Snelle levering en producten zijn geweldig

Snelle levering, makkelijke webwinkel (gebruiksvriendelijk)

De verpakking is wel onduidelijk, heb enkel flavor besteld,

De beschrijving op het doosje geeft wat anders aan dan d beschrijving in het doosje

Prima kwaliteit

Duidelijke kwaliteit en snelle levering.

Altijd zeer tevreden.

Al tientallen keren mijn damp spullen besteld. En elke keer wordt het dezelfde dag verzonden en heb ik het standaard de volgende dag in huis.

Magelhaenstraat 6

4812 RE Breda

Over NLDamp

NLDamp elektronisch roken. Specialist op het gebied van e-sigaretten, e-liquid en toebehoren. Kom langs in onze winkel in Breda of bestel online. Sinds 2014 zijn wij specialist op het gebied van elektronisch roken. Via onze webwinkel bieden we een groot assortiment aan van e-liquid en e-sigaretten. Voor vragen? Mail naar [email protected].