Supe

Zeer tevreden over alles. Assortiment, bestellen, levering enz enz.

De coll unit is wat moeilijk te bevestigen. Mij lukte het zelf niet en een vriend van mij lukte het ook niet. Maar mijn dochter van 16 kreeg het voor elkaar. Dat zou een verbeterpunt kunnen zijn. Maar als hij eenmaal in elkaar zit, werkt hij uitstekend!!!! Vriendelijke groet Willeke Kunath

Ruime keuze en snelle levering.

Waardeloos ❗

Het betreft ORD181375 11 April een bestelling gedaan , de bijpassende coils waren niet beschikbaar. De bestelling geanulleerd , ik zou binnen 1 werkdag mijn geld terug gestort krijgen . Om een nieuwe bestelling tedoen. Dat is op heden 17-04-2022 nog niet gebeurd ❗ Ik verwacht wel enige compensatie voor het hele gedoe. Ik ben al jaren klant bij jullie , erg jammer dat het nu fout is gegaan Mvg. Marieke

maar de laatste bestelling heb ik nog niet ontvangen

Altijd goed en de volgende dag al geleverd

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd, zoals altijd

Ik word altijd netjes en op tijd geïnformeerd betreft leveringstijd en ook wanneer ik en hoe je de elektrische sigaret schoon moet houden

Super shop, producten én vlotte service.

Mijn shop voor alles betreffende E-sigaretten, liquids enz.

Snel en efficient

Elke keer dat ik iets bestel gaat het soepel en snel.

super

altijd netjes geleverd en wordt goed op de hoogte gehouden met verzenden

gewoon goed

Makkelijk, snel, en goed

Snelle levering goede service

Het was zo snel binnen goed verpakt en meer keuze aan smaken

Toppie

Top snelle levering

Prettig

Krijg netjes waar ik om vraag. Veel keuze maar ik kies meestal wel hetzelfde ;)

Alles netjes geleverd

Erg jammer dat je geen afbeeldingen meer mag zien. ik heb de verkeerde coils besteld, de Ara Max, vind ik niet zo goed als de Millers. Groetjes Jolanda

Goede liquid. Kersen vind ik een fij een fijne smaak

Snelle levering en veel keuze. En een duidelijke website .ze houden ook contact met de klanten via de mail.

Goed vandaag besteld morgen in huis

Super snel geleverd

S'avonds besteld andere dag al geleverd, goed product ik ben er erg blij mee, TOP super bedankt.

Goede service, zeker bij online bestellingen. Tevens groot assortiment.

Top bedrijf! Doen wat ze beloven.

Goede service. Duidelijke en gebruiksvriendelijke website. Komen afspraken 100% na.

Super tevreden

De volgende dag bezorgd, netjes verpakt. Helemaal tevreden

Top! Snelle levering

Goed verpakt en snelle levering!

Snelle levering en goed product.

Vlotte levering, goedkoop

Goedkoper dan in tabakwinkel, veel keus

Magelhaenstraat 6

4812 RE Breda

Over NLDamp

NLDamp elektronisch roken. Specialist op het gebied van e-sigaretten, e-liquid en toebehoren. Kom langs in onze winkel in Breda of bestel online. Sinds 2014 zijn wij specialist op het gebied van elektronisch roken. Via onze webwinkel bieden we een groot assortiment aan van e-liquid en e-sigaretten. Voor vragen? Mail naar [email protected].