Zeer fijne ervaring en vlotte levering.

Helaas ging de 1ste bestelling niet helemaal goed maar na een mailtje en een belletje kwam alles toch goed.

Heb niks binnen gehad

Heb niks binnen gehad

Te lange discussie

Jammer dat ik zo vaak moest mailen voor een kapotte clearomizer. En er een filmpje van maken was al ronduit bizar. Maar uiteindelijk opgelost

Alles goed geregeld

Ruime keuze Duidelijke site Volgende dag geleverd

Met bestellen is het er de volgende dag al. Prima service. Af en toe zit er een pod bij waar je wat harder aan moet trekken, maar ik heb begrepen dat de vloeistof dan wat dikker is. Prima vervanger voor een echte sigaret.

Alles prima

Al enkele keren bij NLDamp besteld en alles prima verlopen. Zeer snel ontvangen, meestal de dag na de bestelling. Bedankt.

Goede kwaliteit

Veel keuze, goede produkct info en een snelle levering, top! Tevreden klant.

snelle levering, gunstige prijs

al langer klant en dik tevreden

Vind jullie een fijne winkel om online te kopen

Bestelling komen altijd snel en correct geleverd

Super shop.

Super shop

Alles werd netjes optijd geleverd, ondertussen 3 bestellingen gedaan en ze doen het precies zoals ze beloven op de website Helemaal top

Is goed

Goed bij jullie Maar vind het zelf van mijn eigen jammer dat ik de verkeerde gekocht heb

Snelle verwerking en bezorging

Duidelijke website, waarop ook veel informatie over producten gegeven wordt. Ik weet wat ik nodig heb, dus (her)bestel in een paar klikken. Bezorging volgende dag. Dat doen ze echt perfect.

Snel en correct

Hele snelle levering

De volgende dag al binnen en prima product

De levering was super, volgende dag al in huis en de e smoker werkt goed. Ik vind hem zelfs beter dan verwacht

Meerdere keren besteld, stabiel product.

Alles naar wens

Snell levering

Prima en Snel

Was snel binnen! Geweldig dus. Alleen waar ik me over verbaasde was de enorme doos. Aangezien we allemaal een steentje bij moeten dragen.... Kunnen die niet wat kleiner? Scheelt ook denk ik in jullie knip :)

Supertevreden

Zoals altijd supersnelle levering en alles naar wens!

Besteld en de volgende dag binnen

Altijd netjes verpakt,past in de brievenbus.snelle levering

Goeie site, snelle levering

Ik kon direkt vinden waar ik naar op zoek was. Duidelijke site. Mijn bestelling gedaan en de volgende dag bezorgt. Ik ben heel tevreden met mijn aankoop.

Top product

Mooi design licht in gewicht leuke kleuren handige gebruiks aanwijzing

Magelhaenstraat 6

4812 RE Breda

Over NLDamp

NLDamp elektronisch roken. Specialist op het gebied van e-sigaretten, e-liquid en toebehoren. Kom langs in onze winkel in Breda of bestel online. Sinds 2014 zijn wij specialist op het gebied van elektronisch roken. Via onze webwinkel bieden we een groot assortiment aan van e-liquid en e-sigaretten. Voor vragen? Mail naar [email protected].