Mijn ervaring goed snel bezorgd

Goed en snel geleverd

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Snelle levering top

perfect

snel en goedkoper

Vandaag bestellen, morgen geleverd, dus erg tevreden over de snelheid van leveren en de kwaliteit van producten

Altijd voor elkaar

makkelijk bestellen en snelle levering

Supersnelle verwerking van bestelling

Beter kan het niet

Helaas de verzendkosten komen erbij anders kost het net zo veel als in de winkel

Nou ik heb een justfog e sigaret! En ik laat hem regelmatig op de grond vallen glaasje klopt!Nu met deze silicone band heb ik er toen toe geen last meer van! Heel fijn product!!

Alles is prima verlopen.

Alles is prima verlopen.

Hellemaal top

Goed geleverd en super snel

Goeie site

Snel geleverd Alles was netjes verpakt !

Altijd super

De site is overzichtelijk, bestellen gaat snel zonder problemen, ook met betalen. Wordt vrijwel altijd meteen verpakt en verstuurd in een brievenbus pakketje, dus helemaal geweldig.

Prima service en altijd voorradig

Prima service en altijd voorradig. Nooit een bestelling niet geheel kunnen plaatsen.

Uitstekend!

Overzichtelijk en snel. Een fantastisch team!

Vlotte levering

Super vlotte levering zoals altijd

Snelle bezorging en goede service

Geen klachten

Snelle levering, goede producten

Altijd snelle levering en goede producten

Goed verpakt , snelle levering

Overzichtelijke website , en snel geleverd

Snelheid

Snelheid bezorging

Vlotte afhandeling en netjes verpakt

Goede snelle leveringen

...

Ik ben helemaal tevreden

Site is duidelijk. M'n vorige bestellingen worden opgeslagen; dus makkelijk bestellen. Snelle levering en alles goed verpakt.

Over NLDamp

Specialist in e-sigaretten in onze fysieke winkel kort over de grens in België. Daarnaast bieden wij verschillende rokersbenodigdheden en lifestyle artikelen aan in onze webwinkel.