Geweldige service

Hele goede service, snel verzonden. Zeker een aanrader!

super snel goed verpakt en netjes geleverd

de volgende dag al in huis, netjes door de brievenbus. echt top

Snel en goed

Prima product, snelle levering.

Geen problemen

Alles gaat snel. Top

Goeie producten en indien nodig goeie klantenserviceteam

Goedkopen maar producten met top kwaliteit

Helemaal TOP!!!!

Bestellingen bij damp.nl worden altijd op en top toegestuurd. Altijd keurig verpakt en geleverd op de dag dat wordt aangegeven.

Op tijd geleverd en helemaal naar wens

Snelle levering, fijn product

Heel fijn product

Ruime keus in tabac liquid en snel geleverd

zeer te vreden

Heb maar 1 bemerking. Het is wel eens voorgekomen dat de zending was verpakt in een doos waardoor ik bij een postadres moest afhalen. Dat probleem doet zich niet voor bij verzending in een envelop, deze gaat gewoon door de brievenbus en hoef ik dus niet voor thuis te blijven. Verder is alles naar wens.

NLDamp doet wat ze zeggen altijd mijn bestelling keurig op tijd

Deze winkel is netjes, leveren op tijd zoals aangegeven. Klantvriendelijk, een ruime keuze aan liquids. Goed en zorgvuldig ingepakt. Een aanrader om hier te bestellen.

Fantastisch!

Berry Fresh is de enige smaak wat ik het lekkerst vind!!

Alles was naar wens

Snelle levering, en klopt altijd.

Topv

Snelle levering en goede informatie

Producten worden snel geleverd en niet goed geld terug. Jammer dat het bedrijf door de overheid geen foto's meer mag plaatsen, dus dat is het even zoeken. En anders even chatten en dat helpen ze je perfect.

vlug

Vlot geleverd de volgende dag na bestelling

Snel bezorgd en goed verpakt. Top!

Bestel al langere tijd mijn e-liquids en andere benodigdheden bij NLDamp. Altijd goed verpakt en supersnel geleverd. Zeker de betere website die er te vinden is qua elektronisch roken! Ook heel leuk dat jullie ook aan de vaste klanten denken. Toppers!

Snel bezorgd

Prima en snelle bezorging

fantastische service

zoals altijd zeer goede ervaringen ook kwaliteit van de producten is top, Eric

Normaal snel binnen idd, alleen deze keer nog niet binnen ivm te druk post nl, al 2e keer dat ze niet zijn komen opdagen met deze bestelling. krijg nu ook geen nieuwe tijd of datum meer. Maar het zal wel goed komen..!

Super snelle levering

Gewoon top

Snelle levering, goed product

Magelhaenstraat 6

4812 RE Breda

Over NLDamp

NLDamp elektronisch roken. Specialist op het gebied van e-sigaretten, e-liquid en toebehoren. Kom langs in onze winkel in Breda of bestel online. Sinds 2014 zijn wij specialist op het gebied van elektronisch roken. Via onze webwinkel bieden we een groot assortiment aan van e-liquid en e-sigaretten. Voor vragen? Mail naar [email protected].