Zijn goed gebruik ze al een tijdje.

Supersnelle levering en altijd goed verpakt!

Snel en makkelijk bestellen

Snel geleverd makkelijk te bestellen

goeie service en goede producten

Had per ongeluk een bestelling geplaatst zonder batterijen, gebeld en is gelijk opgelost. volgende dag de bestelling binnen met goeie producten.

altijd goed

op tijd altijd

Prima, maar verbetering is mogelijk

Bijvoorbeeld door de flesjes niet in een apart doosje met leespapiertje te verpakken, of grotere flesjes Afhandeling door de webshop is prima, alhoewel gratis betaling met creditcard welkom zou zijn. Overigens prima producten en goede service!

zijn tevreden deze dagen

lekker

Prima dienstverlening en producten

De kwaliteit van de producten die ik koop is altijd prima, en zo ook de dienstverlening. Juist omdat er nu niet meer overal foto's bij producten staan - door de wet- en regelgeving - is een fijn een goede uitleg te krijgen bij vragen!

Gewoon goed

Alles was zoals het moet zijn, geen negatieve punten.

Correct verpakt en snel geleverd

Super vlotte levering

Zeer tevreden ben ik over de justfog coils, zojuist geprobeerd en ze passen, ook zeer tevreden ben ik over e-liquid in deze de silverline. Ik blijf!

Snelle bezorging,kan makkelijk achteraf betalen

Snel je bestelling binnen en makkelijk achteraf betalen

Zeer tevreden met mijn bestelling en snel geleverd

Altijd uitstekend.

Ik krijg mijn bestelling altijd netjes verpakt een dag later in de brievenbus. Het is nog nooit later geweest en de bestelling heeft nooit foute producten. Dat de verpakking door de brievenbus past, is natuurlijk mooi meegenomen.

prima bedrijf

mooi op tijd bezorgd ,goede kwaliteit

Ik heb altijd en in jaren bij deze webwinkel gehandeld, fijne service, snelle verzending en met aandacht voor klanten wensen , goede oplossingen bij een probleem :)

Top service.

Altijd snel geleverd en duidelijke site. Zeer tevreden.

Als onder

Snel besteld en snel geleverd

Prima vervanging voor echte sigaretten

Ik heb 40 jaar gerookt en kan dit prima aanbevelen. Nooit gedacht dat ik dit kon dus trots op mezelf. Ik vind het ook fijn dat ik kan bestellen en niet telkens naar de winkel moet. Voor mij...een uitkomst!!

Snelle levering netjes verpakt

Betaalbaar.goed verpakt en snelle levering

Supper

Goed verpakt snelle levering

Snelle levering! Goed verpakt!

Producten besteld en zoals altijd volgende dag binnen.

altijd snel geleverd

vandaag besteld morgen in huis is van toepassing op NLDamp, supersnel en goed verpakt, TOP.

Geweldige site

Super snel en netjes geleverd

Magelhaenstraat 6

4812 RE Breda

Over NLDamp

NLDamp elektronisch roken. Specialist op het gebied van e-sigaretten, e-liquid en toebehoren. Kom langs in onze winkel in Breda of bestel online. Sinds 2014 zijn wij specialist op het gebied van elektronisch roken. Via onze webwinkel bieden we een groot assortiment aan van e-liquid en e-sigaretten. Voor vragen? Mail naar [email protected].