Betrouwbaar, snelle levering en voldoende keuze assortiment.

Super snelle levering, flexibel betalingsmethodes en grote variatie smaak e-liquids

Top service en producten

Meer dan tevreden! Altijd op tijd geleverd, goede kwaliteit en prima service als je vragen hebt!

Helemaal goed

Zoals altijd perfect verzorgd

Alles super geregeld

Snel, fijne web side, prijs . Helemaal top

Snel en gemakkelijk

Het bestellen via de smartphone gaat gemakkelijk, en de producten worden netjes verpakt en vlot geleverd.

Goede service, snelle en betrouwbare leveringen . Top

Perfecte team!

Snel levering,netjes ingepakt,goede product.

Zeer Goed

Bestelling snel behandeld...snelle levering

Super snelle levering

Snel en goed

Veel keuze uit producten en gemakkelijk bestelproces Meestal binnen 48 uur bestelling binnen Digitaal en organisatorisch goed voor elkaar

Superr

Ik super tevreden over de producten.

Totaal niks op aan te merken

Super snelle levering, makkelijk te bestellen, netjes verpakt, echt helemaal top!!

Prima shop en dienstverlening. Helaas waren 2 producten al aan het lekken bij aankomst en dus niet bruikbaar. Tipje: verduidelijk de omschrijving van de hexa 2.0 20 mg pods. Je besteld snel de verkeerde!

Uistekend

Ben heel erg tevreden en een snelle levering

Ik vind het heel fijn dat ik bij jullie gewoon Nederlandse producten kan kopen die ook echt goed zijn. Soms is alleen de bezorging wat minder, omdat ze het door de brievenbus proppen. (Ook als ik gewoon thuis ben) daardoor is de verpakking soms beschadigd

Altijd netjes bezorgd

Zeer snel geleverd. E-sigaret super

Goed spul, zeer tevreden

Ik heb inderdaad coils bij jullie gekocht. Dik tevreden hiermee, mede doordat de prijs zo aantrekkelijk is.

Snelle en correcte levering

Jammer dat er door de nieuwe regelgeving geen afbeeldingen meer op de site mogen staan. Hier kunt u natuurlijk niets tegen doen

prachtige servive

telkens top

bestellingen altijd snel geleverd

Al geruime tijd bestel ik bij NLDamp mijn e-liquid's e.d, en altijd word er correct en snel geleverd, top.

Goed kwaliteit

Gewoon goed je krijgt goede kwaliteit met scherpe prijs.

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Makkelijke site en kan altijd terecht voor advies

Snelle levering en netjes verpakt

Magelhaenstraat 6

4812 RE Breda

Over NLDamp

NLDamp elektronisch roken. Specialist op het gebied van e-sigaretten, e-liquid en toebehoren. Kom langs in onze winkel in Breda of bestel online. Sinds 2014 zijn wij specialist op het gebied van elektronisch roken. Via onze webwinkel bieden we een groot assortiment aan van e-liquid en e-sigaretten. Voor vragen? Mail naar [email protected].