Prima service toppie

Groot aanbod, duidelijke webshop, snelle levering.

Vlotte levering

Super snelle levering, zeer tevreden ben ik en blijf bij jullie bestellen uiteraard. Wat me nu wel opviel was dat de flesjes luiquids in een doos zaten die we zelf bij een afhaalpunt moesten ophalen, normaal is dit brievenbus post en dat is veel fijner dus graag weer op de oude manier in een enveloppe bvd groetjes Céline

Snelle en nette af levering

Makkelijk te bestellen en de andere dag in huis

Snel en netjes

Toppy

Klantvriendelijke zaak

Altijd snelle levering, groot assortiment en de producten zijn scherp geprijsd.

Na bestelling online altijd een snelle levering. Kwaliteit liquid is prima.

Altijd hele goede service

bestellingen altijd volgende dag in huis. altijd heel duidelijk hoe de aankoop verloopt via mail Al jaren zeer tevreden

Prima! altijd snelle levering!

Op tijd besteld is altijd ook binnen de afgesproken tijd geleverd. Prima service verder.

Prima produkten en snelle levering.

Prima produkten en snelle levering.

Snelle levering perfect

super

zeer snelle en nette levering

Top geweldig

Niets ontvangen

Ik heb een bevestiging van mijn bestelling ontvangen, daarna niets meer gehoord of gezien. Ik heb intussen ergens anders mijn damper gekocht.

Altijd geleverd

Snelle bediening altijd op tijd van opgave geleverd

alles netjes geregeld

Makkelijk besteld snel in huis

Snelle levering en goede service

Goed en snel

Goed en snel.

Vlotte afhandeling en levering

Super shop, vlotte levering magnifieke produkten

Heel erg tevreden over de manier van werken, uitmuntende produkten en het kunnen volgen van de status van mijn bestelling. Hierdoor blijf je graag vaste klant.

Altijd snel en correct geleverd.

Niks dan positieve dingen. Snel -correct - goede en heldere communicatie.

Zoals ik gewend ben, goede service en snelle levering!

Magelhaenstraat 6

4812 RE Breda

Over NLDamp

NLDamp elektronisch roken. Specialist op het gebied van e-sigaretten, e-liquid en toebehoren. Kom langs in onze winkel in Breda of bestel online. Sinds 2014 zijn wij specialist op het gebied van elektronisch roken. Via onze webwinkel bieden we een groot assortiment aan van e-liquid en e-sigaretten. Voor vragen? Mail naar [email protected].