Je besteld en de volgende dag heb je de spullen in huis, dus geweldig.

In woord geweldig

Perfect zoals altijd…..

Perfect….

Mega snel geleverd en van topkwaliteit en letterlijk voor 21 uur besteld de volgende dag in huis en veel en goede mailen voor de levering en track and trace

Niet lekker

Ik vondt het smaak niet lekker omdat het echt niet op blueberry muffin smaakte Ik vondt het een vieze dmaak hebben

Word altijd netjes verpakt en per mail op de hoogte gehouden ik zeg TOP

Super goede service en verzending

Heel betrouwbaar en goede service@

Perfect geregeld bij damp

Fun fact; ik bestel altijd zonder account, te lui denk ik, mijn telefoon vult al mijn gegevens aan, totdat ik ging bestellen met mijn nieuwe telefoon...... vulde per ongeluk huisnr 30 in IPV 35.....naaaaa een ramp wat mij nooit meer overkomt, nr 30 was niet thuis, afgeleverd bij nr 26, heel de wijk moeten doorzoeken.....ik heb gelijk een account aangemaakt, dit was toevallig goed afgelopen met eerlijke buren......mijn eigen domme fout, ik zal met veel plezier blijven bestellen, snelle en goede levering

Keurige website en levering van producten netjes op tijd

Heel makkelijk om via de website te bestellen. Duidelijk en overzichtelijk. De bestelling wordt keurig op tijd geleverd

Vlot zorgvuldig

Prima, prijs, kwaliteit en levering.

Prima winkel. Goede prijzen, goede kwaliteit en vlotte levering.

Alles stipt zoals je zou dromen

Ook goede advies bij de keuze van een nieuwe mod. Alleen jammer dat er geen 100 ml vulflesjes zijn

Super goed !

Ik heb coils en liquid gekocht en alles was goede kwaliteit

Alles verloopt altijd prima en contact ook altijd goef

Alles verloopt altijd goed en de medewerkers altijd vriendelijk

Ik bestel altijd online deze word altijd snel en goed geleverd een mooie en goede overzichtelijk website en schappelijke prijzen

Goede ervaring

Ik ontvang alles naar wens en prima verpakt

Superrrrr

Zoals altijd Prima aroma

Goede service!

Altijd geleverd, en goede service in dien nodig!

Max Menthol is perfect

Ik ben heel blij met deze menthol liquid en de sterkte daarvan. Verzending is binnen een dag in huis. Echt top!

Snelle en nette bezorgen en verpakt

Overzichtelijke site en snelle levering

Een overzichtelijke site met veel keus en een snelle levering (dag erna al binnen).

Altijd snel, op voorraad en correct

Bij NL Damp zijn de voorraden altijd groot, en bestellingen worden snel afgehandeld en geleverd. Sterk aanbevolen!

Helemaal geweldig

Ja, ben super goed geholpen. Vriendelijke, behulpzame medewerkers

Uitmuntende service

Kon mijn bestelling niet plaatsen. heb dan hulp gekregen van een zeer vriendelijke Niels in de chat Top medewerker.

Magelhaenstraat 6

4812 RE Breda

Over NLDamp

NLDamp elektronisch roken. Specialist op het gebied van e-sigaretten, e-liquid en toebehoren. Kom langs in onze winkel in Breda of bestel online. Sinds 2014 zijn wij specialist op het gebied van elektronisch roken. Via onze webwinkel bieden we een groot assortiment aan van e-liquid en e-sigaretten. Voor vragen? Mail naar [email protected].