Zeer snelle levering en goede service

Duidelijke website, goede support wanneer nodig. Ik ben zeer tevreden.... Aanrader Marcel van de der Meer

goed snel

bestelling altijd op tijd!

Bevalt zeer goed…..

De justfog is een mooi product en dampt perfect. Jullie service is uitstekend en de bestelling wordt zonder problemen geleverd. Website is overzichtelijk en er is voldoende keus. Vandaar mijn 5 sterren voor NLDamp.

Voornamelijk de snelle levertijd

Goede prijs kwaliteitverhouding en altijd snelle levering.

Snel en goed

Snelle levering en compleet assortiment

Gewoon de shit

Ja gewoon de shit

Producten altijd compleet en snel geleverd.

helemaal top

duidelijke website!!! veel keus!!! hele snelle levering!!! heel goed verpakt!!! helemaal niks op aan te merken.

Sommige flesjes gaan moeilijk/niet open

Ik was eigenlijk altijd erg tevreden. Sowieso erg snelle levering wat ik heel fijn vind. Alleen de laatste tijd heb ik steeds vaker flesjes erbij die met geen mogelijkheid open te krijgen zijn. Dit heb ik ook aangegeven en laatst kreeg ik een aantal flesjes gratis opgestuurd, wat ik ontzettend goede service vind. Alleen bij die nieuwe flesjes zitten er 3 die ook niet open gaan. Ook niet met een mes of tang. Erg vervelend want verder ben ik heel tevreden

Happy happy, joy joy

Snel bezorgd

Als ik bestel is het heel snel geleverd

Goede ondersteuning

Goede ondersteuning ook dmv telefoon. Werd goed op weg geholpen.

Snelle en goede leveting

Alles in goede staat en snel geleverd.

Helemaal tevreden

Prijs is goed Op tijd geleverd, goed verpakt Totale tevredenheid

Is goed

Altijd op tijd als ik bestel

o

ik heb 4 keer een bestelling bij jullie gedaan tot volle tevredenheid alleen de laatste bestelling die ik de 28 augustus heb ont vangen liep de vloeistof er net zo hard weer uit als ik het er in deed. dus heb ik die terug gestuurd maar intussen wel een nieuwe bestelling gedaan .hoop dat deze goed is . groeten Coby van den Berk

Ze szijn super

Moiie prijs

Snel en netjes geleverd.

altijd goed

Makkelijke website, altijd volgende dag in huis :)

Heel goed! Savonds bestellen de andere dag geleverd,top!

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Gewoon uitstekend

jammer alleen dat de kortingscode die ik had gekregen niet weer werkt maar verder toppie.

Hele snelle levering en netjes verpakt.

Prima site en service.

Kan het makkelijk vinden mocht er onverhoopt iets niet goed zijn gegaan. Wordt het netjes opgelost.

Perfect.

Product zoals omschreven Zeer snel verzonden en ontvangen. Alles netjes verpakt. Super tevreden.

Magelhaenstraat 6

4812 RE Breda

Over NLDamp

NLDamp elektronisch roken. Specialist op het gebied van e-sigaretten, e-liquid en toebehoren. Kom langs in onze winkel in Breda of bestel online. Sinds 2014 zijn wij specialist op het gebied van elektronisch roken. Via onze webwinkel bieden we een groot assortiment aan van e-liquid en e-sigaretten. Voor vragen? Mail naar [email protected].