A-OK

A very lovely combination of good quality and wallet friendly prices. The staff is always helpful and the shipping is fast.

Betrouwbaar snel en vriendelijk!

Inmiddels vaste klant geworden. Lieve mensen betrouwbaar. Doen wat er aangegeven wordt. Gefeliciteerd met jullie nieuwe zaak! :)

Altijd behulpzaam, en snelle levering

Doen wat ze beloven!

zeer makkelijk bestellen en altijd volgende dag in huis.

Prima bedrijf, doen wat ze zeggen.

Altijd wordt alles op tijd en keurig geleverd.

Alles wordt op tijd en keurig geleverd

Duidelijke website en snelle service

Ik ben heel tevreden

Nldamp is altijd super

Heel snel geleverd en altijd wat ik wil op voorraad. Top bedrijf!!

Snel en perfect

Mooi snel en correct geleverd

İk heb mijn bestelling nog niet gekregen

İk vindt het wel jammer dat het bestelling langer duurt dan normaal post nl heeft volgens mij vertraging maar het duurt gewoon te lang ik hoop dat het nog komt

Snel service

Makkelijk te bestellen. Snel afgeleverd. Ik wordt zeker een vaste klant

vriendelijk, goede prijs, goede service

zeer zeker aan te bevelen

Toppie, snel ontvangen.

Snelle levering en netjes verpakt.

Levering altijd op tijd

Prima en betaalbaar

De bestelde producten waren allemaal op voorraad. Dit is voor mij de 1e keer dat ik een bestelling kan plaatsen die volledig leverbaar is. Bij andere sites is dat nogal eens niet het geval.

Topper! 20 euro bestelling is gratis bezorging

Ik ben dik tevreden met hen. Vandaag bestellen, morgen in huis.

Snelle levering, lage prijzen.

Fijne webshop en wordt snel geleverd. Mijn vloeistoffen zijn hier €0,25 goedkoper dan in de winkel.

Goeie en snelle levering

Alles goed geregeld

Ik vind het geweldig

Ik vind deze bestelling ook netjes afgeleverd

netjes geleverd

Keurig ,niets op aan te merken!!!

Ik vind de tabaks smaak anders dan verwacht en van Millers gewend ben. Ik weet niet wat hiervan de oorzaak is?

SUPER

Top bedrijf met super snelle levering en netjes verpakt.

De bestelling was vlug gemaakt op een site die gemakkelijk te doorzoeken is. Alleen het volgen van mijn order mislukte telkens weer, omdat de in de mail aan mij genoemde ordercode niet een(1) keer goed bevonden werd. Kreeg mijn bestelling wel vlot binnen en goed verpakt. Al met al een compliment waard.

Magelhaenstraat 6

4812 RE Breda

Over NLDamp

NLDamp elektronisch roken. Specialist op het gebied van e-sigaretten, e-liquid en toebehoren. Kom langs in onze winkel in Breda of bestel online. Sinds 2014 zijn wij specialist op het gebied van elektronisch roken. Via onze webwinkel bieden we een groot assortiment aan van e-liquid en e-sigaretten. Voor vragen? Mail naar [email protected].