De ervaring is gewoon goed

De producten zijn van goede kwaliteit en werd ook snel aan huis geleverd.

Heelsnel geleverd

Genoeg keuze...

Uitstekende service

Erg goede webshop keep it up!

Heel snelle levering

Goed product en snelle levering

Duidelijke site en goede levering. Veel keuze.

Topwebshop

Duidelijke website met veel keuze. Mijn bestelling was keurig verpakt en de volgende dag al in huis. De verzending was ook nog eens gratis terwijl ik niet voor een heel groot bedrag bestelde. Ze hielden me mooi op de hoogte van mijn bestelstatus en ik ontving zelfs een track en trace. Topservice! Volgende keer weer.

Snelle service alles netjes verpakt

Duidelijk en snelle levering

Kreeg extra info waar we iets aan hebben via mail

duidelijk, overzichtelijk en snel

snel geleverd en artikelen goed verpakt en onbeschadigd binnengekomen

Goede service,veel keus,snelle levering

Belofte nagekomen!

Op de site staat: Bestelling voor bepaalde tijd binnen, volgende dag geleverd! En dit klopte! Ik ben uiterst tevreden.

Goeie service en snelle levering

Een goede en duidelijke site met goede uitleg

Vaker besteld, uitstekende service en snelle verzending

Ik bestel hier regelmatig liquids en onderdelen voor mijn vaper. De website is overzichtelijk, prijzen zijn goed. Boven de €20,- zijn de verzendkosten gratis, hier probeer ik dan ook altijd gebruik van te maken. Voordeel van deze webshop is dat als je voor 21:00 besteld, je de producten de volgende dag al in huis hebt. Ga zo door! Zeker een aanrader voor mensen die twijfelen.

Vandaag besteld morgen in de bus.

Tevreden en snel bezorgd

Tevreden en snel bezorgd

Ik raad deze winkel 100% aan

Snel en duidelijk spullen snel in huis

Goed te vinden op het internet duidelijk en gemakkelijk te bestellen snel in huis

Perfect geregeld. Ook leuke informatie mail na levering.

Perfect geregeld. Ook leuke informatie mail na levering.

Toptoptop

Quick and proactive

Quick delivery after proactively reaching out to me because there was some stock issue. Good service!

Ik ben erg blij mee.

Ik rook nu geen teer meer maar en ben erg tevreden over de e sigaret en ook met damp maar zal bij jullie altijd een bestelling doen.

Top bedrijf!

Levering is enorm snel, en het assortiment is groot genoeg voor iedereen met verschillende voorkeuren!

Volgende dag mijn bestelling binnen, alles zoals besteld

Prima snelle levering

Magelhaenstraat 6

4812 RE Breda

Over NLDamp

NLDamp elektronisch roken. Specialist op het gebied van e-sigaretten, e-liquid en toebehoren. Kom langs in onze winkel in Breda of bestel online. Sinds 2014 zijn wij specialist op het gebied van elektronisch roken. Via onze webwinkel bieden we een groot assortiment aan van e-liquid en e-sigaretten. Voor vragen? Mail naar [email protected].