Snel en gemakkelijk

Eerste X maar zeker herhaling vatbaar

Geweldig goede service

Je wordt keurig geholpen, eventuele problemen worden gelijk opgelost en de producten worden supersnel geleverd. In één woord geweldig

Wery well organised company with great price and super fast delivery!

Ordered computer part for my laptop. Made an payment in late evening and before bed i got message that my order is comfirmed with PostNL. Was quite suprised. Next day when I came home from work, the parcel was already here!!! They managed to deliver item to my house in less than 18hours during this busy period. Price was lowest from all shops I searched. Delivery - 10/10 probably one of the fastest deliveries I got. Quallity: part from the laptop runs completely fine, after all tests I have done - zero errors/complains. Would absolutely reccomend and will buy again in the future. Goedkoep!

snelle goeie levering

het was er binnen 1 dag en de smaak is ook nog eens super lekker

1e kennismaking was positief. Bestelling was snel binnen

Gewoon goed

Goede ervaringen

NLDamp is een echte aanrader. Je bestelt, het is gratis verzenden en ondanks brievenbus post krijg je een track and tracé. Keurig netjes geregeld in tegenstelling tot zijn concurrent waarvan ik de naam maar niet zal noemen.

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede site

Goed ,snel

Ik zou nog iets anders willen maar zie er geen foto van coils en bovenstuk. Cleromizer

Super snelle levering

Genoeg keuze, mooie prijs en snelle verzending

De watermelon van Aramax is zoooo lekker. Andere merken geprobeerd, maar deze is heerlijk! Gekozen voor 0 mg, de smaak is er absoluut niet minder om en niet elke webshop heeft deze smaak van dit merk in 0 mg. Topper !!!

Zeer snel geleverd

Zeer snel geleverd Zoals altijd

Snel en discreet ggeholpen

Snel geleverd en niet duur

Snel geleverd goed verpakt. Fijne smaak. En niet duur

Super gemakkelijk

Goede service, bij retour zenden van verkeerd gekozen produkt terugbetaling heel snel geregeld. Fijn!

Ik ben tevreden

Jammer dat er geen foto's meer is

Snel en keurig

Snel en accuraat

Prima telefonische service

Prima telefonische service

Te lichte vloeistof wordt niet goed verbrand

Verkeerde vloeistof voor pico 25

Geen respons

Ik heb een vraag gesteld via de mail en eerder ook via messenger... geen reactie

Prima levering

Snelle levering en goed product

Helemaal perfect

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Snel service

Goed en snel service

Over NLDamp

Specialist in e-sigaretten in onze fysieke winkel kort over de grens in België. Daarnaast bieden wij verschillende rokersbenodigdheden en lifestyle artikelen aan in onze webwinkel.