Ruim assortiment en snel bezorgd!

Makkelijk te bestellen

Duurde erg lang voor het bezorgd werd maar dat zal met het slechte weer te maken hebben

Bestelling en aflevering dit alles in 2 dagen ngeregeld.

Snel in huis

De volgende dag geleverd, in de avond, top.

Totaal niets mis mee

Prima levering

Op Vrijdag avond mijn liquids besteld en de volgende dag had ik ze in huis. Zeker voor herhaling vatbaar.

Voor het eerst supper goed

Zeer goed en snel geleverd

Snel, correct en informatief

Snel, correct en informatief

Süper snel

Süper snel

Netjes zoals beloofd de volgende dag al afgeleverd. Niet alle bedrijven komen dit na, dus dit is zeker een extra pluspunt

Perfecte service

Alles wat besteld wordt op tijd geleverd. Zijn er problemen dan worden ze heel goed opgelost. En de keuze is ruim voldoende, zelfs nu ze worden beperkt door de overheid. Ik vind het een hele betrouwbare webwinkel waar ik zeker klant zal blijven.

Super goede service en prima ondersteunende klantenservice. Ik ben geholpen door niels. Groet Hanneke

Uitzonderlijk snelle en correcte levering!

1ste ervaring met NL Damp: besteld in namiddag, volgende dag bij thuiskomst na het werk, bestelling in brievenbus! Bedankt.

Prachtige website

Perfecte order afhandeling en het product goed verpakt ontvangen

perfect

makkelijk te bestellen volgende dag in huis

Snelle levering en goeie smaken..

Perfect bedrijf

Alles aan dit bedrijf is perfect alleen bij de smaakjes zou iets meer info moeten staan wat het nou precies is verder top.

Ik besteld regelmatig, altijd snel geleverd.

Snel geleverd en veel keus. Duidelijke omschrijving

Perfect uitgevoerd mijn order

Netjes afgeleverd op tijd en personeel is erg beleefd

Aanrader !

Snelle levering, veel keuze en smaken makkelijk op te zoeken in categorieën! Zeer tevreden !

Snel en goed

Snel en goed

Snelle levering goeie e-liquid

Magelhaenstraat 6

4812 RE Breda

Over NLDamp

NLDamp elektronisch roken. Specialist op het gebied van e-sigaretten, e-liquid en toebehoren. Kom langs in onze winkel in Breda of bestel online. Sinds 2014 zijn wij specialist op het gebied van elektronisch roken. Via onze webwinkel bieden we een groot assortiment aan van e-liquid en e-sigaretten. Voor vragen? Mail naar [email protected].