Beter als verwacht

Ik heb 3 verschillende vape fluids gekocht, waarbij de levertijden van alle 3 anders waren. Ik heb ze allemaal tegelijk de dag erna binnengekregen. Zeer tevreden.

Goedkoop. Ruime keuze. En zeer snelle bezorging, in de avond besteld en de volgende dag in huis.

Snelle levering ondanks Corona

Snelle en correcte levering ondanks de drukte ivm Corona Echt Top

Goede webshop!

Snelle verzending en ik heb (door gebrek aan ervaring) al meermaals contact met ze gehad, zowel telefonisch als via de mail. Ze reageren binnen een werkdag en ze bellen je gelijk terug als ze een oproep van je missen. Een ster eraf want erg jammer dat er verzendkosten betaald moeten worden aangezien ik vaak onder de €20 bestel en het assortiment natuurlijk bestaat uit relatief laag geprijsde producten.

Super service

Vandaag besteld morgen in huis

Prima voor elkaar.

Zoals beloofd in 1 dag leverbaar.netjes.

In een woord goed

Alles naar wens

Ik had savonds en de dag erna had ik het smiddags al in huis de vond ik top want ik had bijna niks meer

Veel waar voor mijn €'s en vlug bezorgd.

Mijn favoriete plek om goedkoop en snel aan al de benodigdheden voor lekker vapen/dampen te komen!

super

snel geleverd

Ondanks de drukke dagen rond kerst en gesloten speciaalzaken, toch snel mijn bestelling binnen gekregen. Goed verpakt, niet in een te grote doos met veel lucht of zo, maar gewoon in een passende luchtkussen envelop.

Snelle levering. Duidelijke website. Netjes verpakt.

Overzichtelijke webiste en snelle bezorging

Lifesaver!

Ik had niet genoeg vloeistof ingeslagen voor de huidige lockdown. Supersnelle bezorging precies op de avond dat mijn laatste flesje leeg ging. Zo blij met jullie en zo dom dat ik niet eerder ben gaan zoeken naar jullie. Toppers!

Makkelijk bestellen en supersnelle levering!

Top service en veel keuze !

Snelle levering en veel keuze

De oplader werkt perfect

Snel verzonden

Makkelijke site. Snel verzonden. De volgende dag al in huis.

Super netjes en super snel!

Snelle bezorging!

Bestelling de volgende dag ontvangen. Goede website, bestelling netjes verpakt. Vandaar weer een bestelling geplaatst. Vooral zo doorgaan beste mensen..top

Heel betrouwbaar!

Ik heb goede ervaringen met Damp.nl. Via hun product ben ik na 10 jaar gestopt met roken.

snelle en correcte levering

Zoals altijd prima product en snelle levering

Snel, goed verzorgd

Kan niet beter

Slecht

Stop met emails spammen idioten

Magelhaenstraat 6

4812 RE Breda

Over NLDamp

NLDamp elektronisch roken. Specialist op het gebied van e-sigaretten, e-liquid en toebehoren. Kom langs in onze winkel in Breda of bestel online. Sinds 2014 zijn wij specialist op het gebied van elektronisch roken. Via onze webwinkel bieden we een groot assortiment aan van e-liquid en e-sigaretten. Voor vragen? Mail naar [email protected].