Gewoon alles goed

Ik heb geen pakket ontvangen

Hallo, mijn pakket zou op 30 december bezorgd moeten zijn, ik was heel de dag thuis maar heb niks ontvangen, ik heb wel een mail gehad van post.nl dat het pakket afgeleverd is op mijn adres. Ik heb vervolgens contact met post.nl opgenomen, En zij adviseerde mij dat ik contact met jullie op moet nemen, aangezien zij alleen op verzoek van de verzender een onderzoek kunnen starten. Ik heb jullie vervolgens via de chat benaderd op jullie website, maar heb hier nooit een reactie op gehad. Vandaar dus de slechte beoordeling. Nu is mijn vraag: kan ik nog rekenen op mijn pakketje dat ik besteld heb?

Geweldige service

Geweldig gewoon ! Zeer snelle service!

Alleen jammer dat ik de verpakking niet kan zie

Harstikke goed

goede vape products

de liquid die ik gebruik is een ander merk deze merk komt goed overeind met deze product.

netjes

mooi en goed verpakt binnen gekomen smaken zijn ook lekker!

Afspraak is afspraak

Alles naar wens kort en simpel

is goed

Ik heb nog geen tijd gehad maar geloof dat het goed is

Good quality and trustworthy company

Zeer goede ervaringen met damp, meermaals bestelling geplaatst:)

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering .

Prima. Snel geleverd

Prima product

Snelle levering en duidelijke beschrijvingen

Snelle levering en duidelijke beschrijvingen

Snel, overzichtelijk en veel keus

Super goed .snelle bezor8

Goed...en supersnel ..ga zo door

Is goed

Goede en snelle levering. Dopjes gaan er wel moeilijk af

Top snel geleverd

Top was snel in huis

Snel besteld, snel bezorgd

Prima ervaring, Donderdag 22:00 besteld, Zaterdag om 15:30 bezorgd. Dat is hoe ik het wil hebben met dit soort producten.

Goede ervaring met de bestelde vloeistoffen en snel geleverd.

Bestellen en een dag later netjes thuis gekregen

ruime keuze goede service

goede service. snelle levering. ruime keuze

Binnen 24 uur in huis

Voor een vriend besteld hij zat omhoog dus hij was erg blij

Lange wachttijd

Ook met de postdrukte rond de feestdagen duurde het aanleveren bij PostNL ook lang.

goede service snelle levering

De volgende dag was de bestelling er al fantastisch dank jullie daar voor.gr Alie

Over NLDamp

Specialist in e-sigaretten in onze fysieke winkel kort over de grens in België. Daarnaast bieden wij verschillende rokersbenodigdheden en lifestyle artikelen aan in onze webwinkel.