excuses, ik dacht dat ik het goed verpakt had, ik weet niet hoe het met het vervoer is gegaan. Ik zal u een nieuwe zak opsturen
Dank u wel voor uw reactie, Door de corona crisis hebben alle bezorgbedrijven momenteel vertraging in het bezorgen laten we hopen dat ook zij hun capaciteit kunnen opschalen! Wij wensen u in ieder geval veel plezier met uw gazon
Vervelend dat u niets heeft ontvangen. Wij hebben u een mail gestuurd naar de mogelijkheden via track and trace Graag helpen wij u dan verder met vriendelijke groeten Irma Steenbergen
Originele beoordeling
Dank u wel voor de tip, Wij zullen de verpakkingen hierop aanpassen vriendelijke groeten Irma Steenbergen
Dat is idd een goed verbeterpunt. Wij zullen nu pakketten niet zwaarder dan 20 kg verzenden. Bedankt voor uw tip