Erg Top

Goede merken, makkelijk te bestellen snel geleverd.in een goede transport doos waardoor je kleding niet kan beschadigen. Echt top!

Super .....

Super snel in huis en zit fantastisch.

Prima winkel

Keurig op tijd geleverd, netjes verpakt!

Kan beter

Verkleuren is een probleem te snel en niet te herstellen. Beter afzuren of garen verversen

• Kwaliteit

Wij bestellen wel vaker bij Schulte herenmode. Past altijd prima we hebben nog nooit iets retour gestuurd.

Always good

Producten netjes verpakt . Super zelfs

• Kwaliteit

Besteld en op tijd in huis.

Slecht

Ik heb het pakketje 7-5-2025 retour gestuurd omdat het te klein is. Barcode 3SEBXV0995630 Groeten Wim van t Hullenaar

Complimenten!!!!

Voor het eerst bij Schulte Herenmode gekocht en ik kan niet anders zeggen dat het een hele fijne koopervaring was! Ik had even telefonisch advies nodig en er werd bijna direct opgenomen. Werd ook zeer vriendelijk te woord gestaan! Per ongeluk had ik daarna 2 orders met hetzelfde geplaatst dus weer even gebeld. Weer snel en zeer vriendelijk werd mijn fout direct opgelost! Ook de aankoop snel ontvangen. Kortom, een absolute aanrader om bij Schulte Herenmode te kopen!

• Kwaliteit

Altijd alles correct, goed en keurig verzorgd.

Na bestelling altijd duidelijke communicatie over de verzending. Alles is netjes verpakt met bonnen en papieren voor retour. Indien retour wordt het tevens netjes en snel afgehandeld. Ik ben een zeer tevreden klant!

keurige afhandeling, goede producten

voor herhaling vatbaar

Zeer tevreden.

Bij mijn eerste bestelling, had ik de maat doorgegeven vergeleken met de cm op de maattabel met als gevolg polo's te groot. artikels teruggestuurd en maat kleiner besteld. => passen perfect. Terugsturen gaf geen enkel probleem. Bij aankoop zeer correcte prijzen , snelle levering.

Prima voor elkaar

Website een beetje "vol". Afhandeling alles ok

Super!!

Super snel geleverd.

Supersnel en mooie kwaliteitskleding

Snelle levering, mooie kleding. Juiste prijskwaliteit verhouding

• Kwaliteit

Altijd een feestje als je bestelling arriveert in zo’n prachtige, sjieke Schultedoos!

• Kwaliteit

ik hoef geen kledingwinkel meer in!

ruime en moderne collectie, uitvoerige specs en duidelijke foto’s.

oke

mooie kleding . goede bezrging. bij retour zending geen problemen,

Top zaak

Altijd alles oké. Goede service.

Snel en netjes!

Bestellingen komen altijd snel, volledig en netjes binnen. Ook eventueel retour sturen is prima geregeld; gelukkig nog nooit nodig gehad!

Snelle levering. Mooie kleding

Nvt

Heel netjes en verzorgd

Alle kleding die wordt ontvangen is netjes en met zorg ingepakt. Verder is de keuze ruim en het aanbod apart.

Snelle en keurige levering

Na de bestelling kwam de doos met broeken snel. Beide broeken keurig verpakt en zorgvuldig in de doos gelegd.

• Kwaliteit

Fijne webshop alles keurig verzonden.

Fijn en ben erg tevreden Ga zo door.Ook het retour beleid is erg goed. Ga zo door groetjes Fatima Hille

Altijd zeer op tijd

Fijne winkel waar ik graag voor mijn man koop. Super.

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.