Op een donderdag middag besteld en zaterdag netjes in huis

• Kwaliteit

Prima levering en perfecte pasvorm

In 1x goed

zit als gegoten

zit als gegoten

• Kwaliteit

Prima kleding, snelle levering!

Al een paar keer kleding besteld en dag erop in huis. Duidelijke maattabel, alles paste. Niets terug hoeven sturen.

Fantastisch!

Mijn klantervaring met de webshop alsook met de winkel is tot op heden geweldig! In alles heb ik het gevoel dat kwaliteit en klanttevredenheid centraal staat bij dit bedrijf

Uitstekende winkel.

Eerst verkeerde maat besteld, teruggestuurd en vervolgens de juiste maat besteld. Bedrag eerste bestelling keurig teruggestort.

• Kwaliteit

Goede producten. Snelle levering.

Tot de volgende keer

Alles correct verlopen

Alles correct

• Kwaliteit

Vriendelijk en goed personeel, prima kleding

Ik werd goed geholpen door deskundig personeel

• Kwaliteit

keurig op het juiste spoor door de verkoper in Noordwijk gezet!

zie boven.

Gewoon top.

Altijd alles naar wens.

• Kwaliteit

Mooie producten en prima service

De bestelling wordt altijd keurig en snel. Een eventuele retourzending wordt snel verwerkt. Kortom: echte aanrader!

hele fijne uitgebreide webshop

Schulte heeft een enorm assortiment, waardoor je eigenlijk altijd wel slaagd. Bovendien gaat de levering goed. Je wordt ook nog eens goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Kortom: wij winkelen er graag voor de kleding van mijn man.

• Kwaliteit

Fijne winkel, komen er graag Helpen je heel goed

TOP

Goede producten. Eventuele terugzending goed georganiseerd. Goede levering.

Keurig verpakt geleverd

Mijn bestelling was keurig verpakt. Goede retourprocedure. Snel geld retour.

Gewoon goed

Simpel bestellen. Snel de klantenservice aan de lijn. Snel opgestuurd. Duidelijke product omschrijving. Dus top.

• Kwaliteit

Mijn winterjas was snel gekozen, op de prijs zat een mooie korting en de bestelling/ levering liep moeiteloos en snel. Helaas was de jas te groot en een kleiner maat niet meer beschikbaar. Ook de retour liep gemakkelijk en zonder problemen, incl. terugbetaling. Bedankt voor de goede service.

Zeer goede ervaring

Van snelheid van levering tot verpakking van het bestelde was alles foutloos.

Super service

Gemakkelijk besteld en in een mooie doos geleverd. Top service

• Kwaliteit

Ruim assortiment in grote maten. Goede communicatie en snelle levering.

• Kwaliteit

Op tijd bezorgd en uitstekend verpakt

Uitstekende levering

Netjes verpakt en op tijd geleverd.

• Kwaliteit

N winkel zoals het hoort

Bestellen?en retour, heel eenvoudig

• Kwaliteit

Geweldig product en prima prijs kwaliteit verhouding

Eigenlijk meteen na bestellen kreeg ik meteen een melding dat het verstuurd was en 2 dagen later was alles binnen. Prima kwaliteit, prijs verhouding. Ik ben zeer tevreden. Deze winkel is voor iedereen een aanrader.

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.