Prima zoals altijd
Een keuze voor kleding welke ik hebben wil is snel gedaan, de maat klopt altijd , ergo tevreden
Louis
Assen
Laden reviews...
3.263 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 32.241 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Review overzicht
Over het algemeen tonen de beoordelingen een positieve winkelervaring. Klanten waarderen snelle levering, nette verpakking en ruime keuze. Het retourproces verloopt meestal soepel en het personeel wordt als behulpzaam ervaren. De algemene stemming in de feedback is zeer positief.
Louis
Assen
Fijne kleding, top kwaliteit en snel geleverd.
Bart
ROERMOND
Zoals verwacht
Toni
Heerde
Ik dacht een V-hals pullover te kopen met een witte bies in de V hals. zoals stond op de foto van de site. Helaas kreeg ik een gewone v hals pullover toegestuurd. Uiteraard heb ik deze retour gestuurd.
Beveelt niet aan
Koos
Arnhem
Snelle levering van de broek. Maat exact volgens mijn wens, mooi afgewerkt en goede kwaliteit.
D.Vermeulen
Rotterdam
Heb prettige ervaring met Schulte mode op hun site
Henk Kole
Valkenswaard
Pas op voor Schulte DE deze heeft niets te maken met deze Schulte !!
WG Deys
HARDERWIJK
Ik bestel voornamelijk online en dat is in vertrouwde handen bij Schulte. Vlotte levering keurig verpakt. Maar ik kom voor kwaliteit en dat is bij Schulte te vinden. Bij aankoop zijn uitstekende maattabellen en dito product beschrijvingen. Wat je ziet krijg je. Dikke pluim van mij! Tot de volgende.
CG
Huizen
Zeer snelle verzending en duidelijke uitleg bij telefoontje. Zeer goed en betrouwbaar bedrijf!
Herman
Apeldoorn
Keus genoeg in maat en merk
Bram
Rheden
Fijne kleding, mooi verpakt en prima info over bezorgtijd.
Appie Peters
Beuningen
pax. Ik ben zeer te vrede over mijn nieuwe pantalon. Hij is goed van maat, alleen de pijpen moeten iets korter gemaakt worden. De kleur en de wollen stof zijn prima. Jammer dat er geen pantalons meer te vinden zijn met bandplooien. Een pantalon met bandplooien zit mijn het beste. Het is te hopen dat de mode snel veranderd van plat front naar bandplooien en omslag. Verder niets dan lof.
Leo ten Holder
Den Haag
Bedankt!
D
Haarlem
Veel keuze en de producten voldoen aan de verwachtingen. De service is uitstekend
Erna
Emmen
Bestelling via internet eenvoudig en verzending snel en helemaal naar wens.
Jan
Capelle aan den IJssel
Eerst had ik mijn bedenkingen toen ik het bedrijf opzocht via Trustpilot. Blijkbaar hebben slechte webwinkels met ongeveer dezelfde merknaam gezorgd voor een slechte betrouwbaarheid score. Dit bedrijf is echter prima!
Koen
Grou
Ik vond het prettig dat ik kon bellen Om mijn E-mail adres nog even te kunnen corrigeren. Die had ik niet goed ingevuld ! Correcte bevestiging gekregen en met de jas ben ik blij ! En was zeer netjes ingepakt! Kortom helemaal tevreden ! Groet Fred Tollenaar
Fred Tollenaar
Zeist
Alles is perfect en snel
Karen
Turnhout
goede merken
André Teeuw
Amstelveen
Fijne jas gekocht. Keurig verpakt en snel geleverd. Opnieuw een goede ervaring met mijn bestelling bij Schulte. Uit ervaring weet ik dat wanneer ik iets retour stuur. De terugbetaling zeer snel is geregeld.
Thomas
Purmerend
Snel geleverd Mooi product
Nico Weijts
VALKENBURG LB
Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.
Hoofdstraat 106-110
2181 EG Hillegom