uitermate tevreden

Alles perfect afgehandeld. Ik blijf zeker kopen bij Schulte herenmode .

top!

top!

• Kwaliteit

Bezorging netjes Retour ging ook geweldig Heel tevreden Kan bol.com nog wat van leren

Snel

Snel en kwaliteit

Prachtige hemden

Ben zeer tevreden over de bestelde hemden. Prima kwaliteit. Alleen jammer dat ik pas bij levering zag dat er eentje tussenstak met extra lange mouwen. Had dit nergens gezien bij het bestelken. Tickets en verpakking was al weg, kon dus nog moeilijk terug sturen. Maar mijn man plooit de mouwen op.

• Kwaliteit

Zoals gewoonlijk een snelle levering, mooi verpakt, prima kwaliteit, goede pasvorm. Alles tot volle tevredenheid.

• Kwaliteit

Snelle levering van het bestelde overhemd.

Goed volgens afspraak

• Kwaliteit

Altijd kwaliteit en snelle bezorging van de bestelling.

Snelle levering, goede kwaliteit

3 desoto shirts besteld en binnen 2 dagen thuisbezorgd. Mooie polo's en overhemden.

goed product, prima service

• Kwaliteit

Duidelijke informatie over producten, vlotte bezorging

Prima ervaring, zoals altijd!

• Kwaliteit

Verkeerde uitvoering van het product

Slecht, ik bestel een T shirt marine ronde hals. Ontvang : een T shirt marine blauw V.nek dat is minder maar nog niet onoverkoombaar, maar dan nog eens 5 cm extra langer. Ik ben 178 cm lang en hoef dus niet ‘extra lang’ mini jurk, heb ze mee genomen op reis, kan ze dus niet meer retourneren. Daar baal ik van.

geweldig

Service is in een woord geweldig!

Perfecte collectie

Al enige jaren een tevreden klant van Schulte herenmode. Uitgebreide collectie van bekende merken. Correcte behandeling en snelle verzending.

• Kwaliteit

De gewenste bestelling op tijd in keurige verpakking ontvangen

De gewenste bestelling op tijd in keurige verpakking ontvangen.

• Kwaliteit

Klasse verloochent zich niet!

Goed materiaal en goed gemaakt!

• Kwaliteit

Altijd goede ervaring met bestellen Schulte.

Goede kleding voor een correcte prijs en nabestellen met 2a3 dagen in huis.

• Kwaliteit

Snel geleverd, ruime keuze.

Snel geleverd, ruime keuze.

• Kwaliteit

perfekte levering en fin. afwerking

Altijd goed geregeld

Keurige afhandeling!

Mooi product! Vlotte bestelling en levering! Keurige herkenbare verpakking! Wel stevig aan de prijs!

• Kwaliteit

Prima, alleen heb ik geen factuur ontvangen

Prima service, prima product. Enig probleem: ik vind mijn factuur niet of heb er geen ontvangen. Dus graag alsnog een factuur.

Mooie collectie, uitstekende aflevering

Uitgebreide collectie, prima merken en snelle aflevering

Snelle levering, goede kwaliteit

Polo is precies zoals op het plaatje, zeer goede kwaliteit en pijlsnel geleverd!

Correct en tijdig

Correcte levering en tijdig

Hoofdstraat 106-110

2181 EG Hillegom

0252 - 700 276

Over Schulte Herenmode

Schulte Herenmode is een Nederlandse winkelketen en online platform gespecialiseerd in stijlvolle en kwalitatieve herenmode. Het assortiment omvat zowel zakelijke als casual kleding, zoals maatpakken, overhemden, jassen en accessoires van gerenommeerde merken. Schulte Herenmode staat bekend om vakmanschap, persoonlijke service en de mogelijkheid tot maatwerk, gericht op de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling.