Filtre

Altijd heldere communicatie over de producten, de levering en betaling. Goed en herkenbaar verpakt. Vlotte levering ook. Was al het shoppen via internet maar zo goed geregeld !

• Kwaliteit

Goede zaak en snel met het bezorgen.

Na dat ik de kleren besteld was de bezorging ook snel en de prijs was ook aantrekeliijk.

wederom snel en goed

wederom snel goed geleverd zoals al jaren gewend. Altijd een gokje of het goed past, maar zelden stuur ik iets terug, mits de maattabellen goede info verstrekken.

Perdecte service

Ik koop regelmatig bij Schulte Herenmode. Altijd een zeer goefe service en ook als ik iets terug stuur wordt het snel afgehandeld. Ook worden artikelen zorgvuldig verpakt opgestuurd. dus niets dan lof.

• Kwaliteit

Al jaren lang bestel ik hier en al jaren lang helemaal goed.

Prima webshop

Duidelijke omschrijving goede foto’s en snel verzonden. Jammer dat men niet alle maten meer heeft!

Webshop met kwalitatieve mode

Goede communicatie over de bestelling en levering. Producten voldoen volledig aan de verwachtingen.

• Kwaliteit

Prima site met goede foto’s en beschrijvingen

Makkelijk om je keuze te maken en wederom een snelle verzending!

Keurige pakket ontvangen.

Pakket was keurig. Kleding netjes in mooie doos inclusief retour bon.

Prima kwaliteit en service

Goede service met bijbehorende kwaliteit. Verzenden, factureren en betaalmogelijkheden. Alles gewoon perfect geregeld.

• Kwaliteit

Prachtige kleding van goede kwaliteit en reuze sortering.

Via de fysieke winkel altijd goede en professionele hulp bij het kiezen van de gewenste kleding. Ook via de website het gemak van thuis bezorging.

Nette service

Dame aan telefoon was zeer vriendelijk en behulpzaam

Uitstekende klantenservice

Een vest had binnen 2 maanden gaatjes in het rugpand. Zonder discussie kreeg ik binnen enkele dagen het volledige aankoopbedrag terug. Dat waardeer ik enorm. Inmiddels 2 nieuwe vesten gekocht, snel geleverd, mooi van kwaliteit!

Prima kwaliteit bij Schulte herenmode

Prima service en kwaliteit en prijsverhouding

• Kwaliteit

Mooie truien, prachtige website en fijne betrouwbare levering.

Mijn favoriete webshop. Echte aanrader!

Goede service.

Snel besteld en geleverd in een prachtige verpakking.

Super snel geleverd

Uitstekend!

Goede en snelle levering voor een scherpe prijs.

• Kwaliteit

Mooi product, snelle levering, goede service

Keurig verzorgde bestelling. Prima georganiseerd.

• Kwaliteit

Zeer ruime keuze, voor elk wat wils

Zie boven

Positief

Vlot , prettig en correct.

• Kwaliteit

Mooie merken, uitgebreid assortiment en snelle levering.

Schulte heeft een heel ruim assortiment en koop er graag. Mooie merken met heel veel keus. Ook hebben zij grote maten zodat iedereen er kan slagen. Gratis versturen en retour is ook een heel groot voordeel.

• Kwaliteit

Uw service is uitstekend, echter.......

het gekochte artikel is niet wat ik ervan verwachtte. Het betreft de nieuw gekochte Schiesser onderbroek: 's morgens zitten de pijpjes mooi passend aan de bovenbenen, doch naar verloop van enkele uren 'lubberen' ze om mijn bovenbenen en is elke pasvorm verdwenen. *Is dit een bekend fenomeen? Lijkt me niet? Is er iets aan te doen? *Heb ik met 4XL té grote maat besteld? *Prijs is toch niet zo goedkoop geweest! Wel 20% korting....was er iets mee, zou je gaan denken ( 5 voor prijs van 4) Indien u meer gegevens behoeft, verneem ik dat graag. Benieuwd naar uw antwoord, Groet, Ad Ploeger, Eikenlaan 12, 4731 cr Oudenbosch

• Kwaliteit

Goede service, goede producten.

Priem!!

Toppie!