Door eigen fout iets verkeerds ontvangen, gratis retour en binnen 2 dagen geld retour
Prachtige Lyle & Scott trui in de sale gekocht voor mijn pa zijn verjaardag! Snel geleverd,
Het pakket kwam in een mooie verpakking en mooi op tijd aan.
Binnen een paar dagen was de bestelling binnen. De jassen waren netjes met kledinghanger in hoezen per stuk verpakt. Snelle communicatie en afhandeling van de bestelling en retournering.
De levering was snel en de afhandeling ook
Snelle bezorging, retour zending keurig verzorgd
Snelle verwerking van aangekochte producten
Alles wordt keurig verpakte aan geleverd. De website is bij de filters perfect uitgebreid te selecteren zodat je de juiste keuzes kunt maken. Dat bevordert het niet of nauwelijks retour te hoeven sturen.
snelle levering prijs , kwaliteit prima .goed verpakt
ruime keuze , snel geleverd
Prima snelle levering en bestelde product zeer goede kwaliteit
Bestel met goede regelmaat kleding en dit wordt netjes verpakt tijdig bezorgd
Niks op of aan te merken
Prijs is in overeensteming met kwaliteit..kijk uit naar nieuwe cillecties van uit ervaring goede merken ..soms in de sale. Goede beschrijving artikelen en vlotte, goed vépakte verzending i
Super snel geleverd netjes verpakt
Heel overzichtelijk en prima levering
Mijn bestelde items zijn snel en supernetjes geleverd.
Groot overzicht van de kleding, bestellen gaat makelijk. snel leveren van de producten .
Geen probleem met retourneren, ragen via mail snel en duidelijk antwoord! +++
Bestelling is snel en correct bezorgd
Ik ben opgelicht door dit bedrijf. Ik bestelde drie shirts en ze bleken de verkeerde maat te hebben. Ik heb ze teruggestuurd... maar toen kreeg ik te horen dat retourzendingen niet werden geaccepteerd!!! En ik moest een shirt in de verkeerde maat kopen. Ik raad dit bedrijf absoluut af, zoek een ander bedrijf!!!
Bedankt voor uw review. U kunt artikelen binnen 30 dagen retourneren. De voorwaarden staan op het retourformulier. U mag de artikelen thuis passen en ongedragen retour sturen met het originele kaartje eraan bevestigd. Wij hebben u laten weten dat één van de geretourneerde artikelen is gedragen. Er zitten vlekken op. Aan de binnenkant van de kraag en de manchetten is duidelijk te zien dat het overhemd is gedragen. Ook was het kaartje verwijderd en opnieuw bevestigd. Wij kunnen gedragen artikelen niet meer verkopen. Om deze reden kunnen wij dit artikel niet retour nemen. Wij sturen het artikel naar u terug.
Men doet wat men beloofd.
Naast de collectie ook goed bereikbare en duidelijke helpdesk. Dasrnaast correcte afhandeling bij retournering.
Zoals hierboven samengevat.
106-110 Hoofdstraat