Perfecte kwaliteit voor een goede prijs. Snel geleverd. Zeer netjes verpakt. Erg blij met mijn aankoop!!
Helaas product retour gezonden i.v.m maatvoering te klein en kleur toch anders dan op de foto. Van de retourzending heb ik nog niets gehoord
De kwaliteit en service van de webshop matched de kwaliteit van de mensen in de winkels van Schulte. Een van de beste zoniet de beste shop in dit segment.
Besteld en snel geleverd Prima kwaliteit en nog korting gekregen ook na aankondiging in e mail dat shirts er weer waren
Levering prima, qualiteit prima, retour makkelijk en snel. TERUGBETALING te langzaam en te lang wachten
goed service bij internet aankoop
ik bestelde een maat 50 van hemd - komt normaal overeen met 4x maar ditmaal zeer ruim
Makkelijk en goede levering
Zeer snelle en correcte levering
Kleding is van goede kwaliteit, het wordt snel geleverd in een sterke verpakking, retourprocedure is helder en wordt correct afgehandeld.
Heel goed weinig problemen.
Zeer snelle levering, eenvoudige / veilige betaling (paypal) en afhalen servicepunt mogelijk.
Top ik kan niet anders zeggen. En ik wil het toch even noemen Alleen Riverty is jammer liever klarna die veel minder druk op een klant leggen en dat voelt een stuk prettiger Maar Schulte zelf Top!
Levering gebeurde snel en was conform de verwachtingen.
Snelle afhandeling .Het bestelde artikel is conform de omschrijving.
Schulte heeft een mooie coltruiencollectie, waaruit ik regelmatig online shop. Daarbij bestel ik soms artikelen om uit te proberen. Soms blijken die niet te voldoen aan mijn verwachtingen. Daartoe heeft Schulte een prima retourneringsprocedure ontwikkeld. Het verpakkingsmateriaal is uit de kunst. Ook de retourstortingen van teveel betaalde bedragen verlopen immer naar wens.
Zie boven
eerste keer besteld, goede updates, en verzorgd product, de verpakking is ook luxe en valt op tussen alle andere pakketjes, Voor herhaling vatbaar
Ik had een hemd comfort fit met korte mouw besteld maar heb een modern fit ontvangen. Stond verkeerd op de site waardoor ik dat hemd niet kan verkrijgen in mijn maat(comfort fit) Heel jammer.
Ze zijn de beste
Snel geleverd en echt mooie kleding , ben er blij mee .
Bestelde mooie shirts worden op tijd geleverd.
Snelle bezorging, mooi verpakking.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG