Filtre

Doen nooit moeilijk met bestellingen wordt keurig aangeleverd en mooie kleding! Top winkel

Gewoon Top

Als lange man ben ik heel blij met de collectie van Schulte, mooie merken met lengte maten. Daar komt bij dat deze mooie kleding stukken ook nog regelmatig in de uitverkoop gaan. De webshop is gewoon goed, snelle verzending en goed verpakt, heel praktisch omdat ik zelf niet in de buurt woon.

Snel, duidelijk en goed.

Ik heb mijn vertrouwde merk en maat van overhemden snel en makkelijk kunnen selecteren.

• Kwaliteit

Snelle service,keurig verpakt en kwaliteits truien geleverd. Zeer blij mee!!!!

• Kwaliteit

Gewoon niet verder zoeken, want zij leveren.veel merken.

Snelle levering. Veel keus. Vertrouwd gevoel. Levering vanuit eigen magazijn. Retourbon aanwezig en ook geen zorgen omtrent retourbetalingen. Verder zoeken? Hoeft niet. Vandaag nog gebeld omtrent een bepaald kledingstuk, die ik niet op de site kon vinden. Gaan ermee aan de slag of zij die konden leveren.

• Kwaliteit

Goed, snel en een top service!!

Snelle levering, aardige mensen en geen gezeur met retour brengen als de maat niet goed is. Bestel er graag!!

Volledig naar wens

Kleding online kopen bij Schulte Herenmode verloopt altijd prima. Ruime keuze op gebruiksvriendelijke website, goede kwaliteit en regelmatig mooie aanbiedingen. Leveringen gaan snel, en als het niet naar wens is dan gaat retourneren en terugbetalen eveneens snel. Kortom: Uitstekend!

• Kwaliteit

Snelle levering en soepel retourbeleid

Mijn bestelling kwam binnen twee werkdagen, goed verpakt in een stevige doos binnen. Het kledingstuk dat te groot bleek, deze kon eenvoudig en kosteloos retour worden gestuurd. Retour formulier was met de bestelling meegeleverd.

Grote keuze, eenvoudige afhandeling

Zie hierboven.

Perfecte Service en snelheid

Ruime keuze aan merken, goede service, overzichtelijkheid en zeer vriendelijke manier van bestellen en retourneren.

Fijne service

Meerdere producten besteld. Een bleek al na een dag dragen kapot. Gelukkig snel een nieuwe gekregen. Fijne service

• Kwaliteit

Mooie kwaliteit en snelle levering

Ik heb hier een shirt besteld van Paul Red. Mooie kwaliteit en een snelle levering.

Top !!

Makkelijk bestellen, snelle levering en makkelijk retour. De afwikkeling van retour wordt ook snel verwerkt. Service zoals het hoort bij online verkopen !

Klantvriendelijk en deskundig

Rustig met oig voor kwaliteit

• Kwaliteit

Fijne blouse meteen de goede maat

Prima verzorgd

• Kwaliteit

Snelle service, net geleverd, mooie trui

Dus meteen nog eentje besteld... :)

Prachtig

Mooie zomerjasje. Want hij is licht en niet dik. Dunnetjes als tussen jas.

• Kwaliteit

Product en aflevering naar wens

Mijn volgende product zal zeker weer door Schulte Herenmode geleverd worden.

• Kwaliteit

Heel goede service en snel

Goede klantenservice

• Kwaliteit

Geweldig ervaring van aankoop tot levering, heel snel geleverd en product was naar verwachting.

Prima, na 1 dag bezorgt.

Online bestellen, de kleren keurig ingepakt afgeleverd in een stevige doos. Maten en lieten inorde.

• Kwaliteit

Een prachtige trui voor een goede prijs

Een mooie trui van een uitstekende kwaliteit, Snel verstuurd.

• Kwaliteit

De jas werd heel snel geleverd. Hij was precies als op de website gepresenteerd werd. Hij is mooi verpakt met hanger in een kledinghoes. Perfect.

• Kwaliteit

Raak vanaf de eerste keer

Vlotte levering van prima nachtmode in een keurige verpakking

Klik, betaal en hebbe

Joh het is zo makkelijk en snel. Helemaal blij. Ik kijk en klik vervolgens even de stapjes doorlopen dan snel betalen en hopla binnen no-time bij me in huis. En goed spul. Dank je wel Schulte.

106-110 Hoofdstraat

Hillegom 2181 EG