zie boven. Alleen: was naar de winkel in de Hoofdstraat gegaan om te passen omdat ik twijfelde tussen de maten m en l. In de winkel waren geen polo's dus niet passen. Heb toen wel de verkoper gevraagd naar de voor mij geschiktste maat; zijn advies was goed. Hoop wel dat bij aankoop van een pantalon ik in de winkel kan passen.
Bedankt voor uw review. Onze collectie is verdeeld over verschillende filialen en daardoor is niet elk artikel overal beschikbaar. U kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice om te informeren in welk filiaal een bepaald artikel aanwezig is. Het is handig als u daarbij het artikelnummer doorgeeft, zodat wij direct het juiste product kunnen opzoeken. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0252-700276 of per e-mail via [email protected]
Bij de eerste bestelling een broek besteld met mijn standaard maat.Deze paste niet. Even gebeld vriendelijk werd ik geholpen en geadviseerd. Al na 2 dagen de juiste maat geleverd.
Mooie jas voor een aantrekkelijke prijs
Goede en snelle levering
Pierre cardin lyon jeans die draagt manlief altijd, hij wil geen andere. Hier besteld en keurig geleverd, erg blij mee. En niet naar de winkel.
perfecte aankoop, prima prijs kwaliteit verhouding
Uw website en uw dienstverlening zijn absoluut goed! Alleen..........mijn ervaring is spijtig genoeg niet goed. Dat ligt deels aan mij: moeilijk lijf(?) en kieskeurig(!). Het blijkt voor mij lastig te zijn om niet-live te kopen. Kleuren komen in het écht niet overeen met wat op de website te zien is, materialen/ stoffen zijn op de website moeilijk te waar te nemen, en de pasvormen zijn niet je-van-hét. Spijtig!
Recente aankoop is wederom naar volle tevredenheid verlopen.
Correct en snelle levering
Bestelling snel en correct geleverd, prijs was prima.
Kwaliteit artikelen, prijs en bezorging zijn onovertroffen.
Vlotte afhandeling, goede service.
Heb altijd een goed contact ,ook als de broekspijpen te smal zijn ,,is terug zenden geen probleem.
Prachtige overhemden,snel verzonden. Retourzendingen prima geregeld
Kwaliteit viel ons iets tegen mbt de afwerking van het bestelde jack. Daarom geretourneerd in de zelfde, zeer mooie, verpakking als door jullie verzonden. Wachten nog op het terug storten van de centjes. Hebben daar wel vertrouwen in gezien jullie reputatie .. Met vriendelijke groet, Paul
Schulte heeft groot en mooi assortiment kleding. Na bestelling wordt alles op een correcte en betrouwbare wijze afgehandeld. Nog nooit iets verkeerds meegemaakt bij Schulte.
Mijn ervaring met dit bedrijf is prima. Komt betrouwbaar over en doet wat zij doorgeven en beloven t.a.v. de kleding die je koopt.
Levering verliep vlot,netjes verpakt en voor een ïeventueel retour een label toe gevoegd.goed geregeld...
Goede kwaliteit en service.
Na mijn telefoongesprek met uw helpdesk hebben uw collega's er alles aan gedaan om mij goed te helpen zelfs nadat ik, in eerste instantie, een verkeerde bestelling had geplaatst/ Mijn bestelling bestelling was een "spoedje" en men heeft er alles aangedaan de levering op tijd uit te voeren
Snelle levering en goede kwaliteit zeer tevreden
Alles wat je nodig hebt op 1 site en snelle levering.
Uitstekende service bij het bepalen van buik omvang en merk mouwlemte 7
Beste, De ontvangen kortingscode had ik willen gebruiken om nog 2 pakjes Schiesser singlets te bestellen maar deze bleek niet te werken . Tis niet anders dan maar een van die andere wegen naar Rome “bewandelen” Mvgr JJA Tunderman
Bedankt voor uw review. Jammer dat u ons niet eerst even heeft benaderd over de kortingscode, dan hadden we dit direct voor u kunnen uitzoeken. Nu is ons niet helemaal duidelijk om welke code het gaat. U heeft de code waarschijnlijk via e-mail ontvangen. Onderaan die e-mail staan ook de actievoorwaarden waar de bestelling aan moet voldoen om de code te kunnen gebruiken. Vaak geldt daarbij dat de code niet te gebruiken is op afgeprijsde artikelen en dat er een minimaal bestelbedrag nodig is.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG