Goede, eigentijdse herenzaak
Helemaal naar wens top
polo besteld. na drie keer dragen scheuren alle naden onder de oksels en opzij van t shirt uit. gemaild en geen reactie gekregen
Bedankt voor uw review. Wat jammer om te lezen dat u een klacht heeft over de ontvangen polo. U geeft aan ons te hebben gemaild, maar wij kunnen helaas geen bericht van u terugvinden. Het zou kunnen dat dit naar een verkeerd e-mailadres is gestuurd. U kunt ons bereiken via [email protected] U mag de polo kosteloos retour sturen naar: Klantenservice Schulte Herenmode Antwoordnummer 865 2160 VG LISSE Wilt u de zending voorzien van een begeleidend briefje met uw ordernummer en een korte omschrijving van de klacht? Zodra wij het artikel hebben ontvangen, nemen wij direct contact met u op.
Snelle en vlotte verwerking van het bestelde. Merk broek was reeds bekend.
Beetje schuw met internetbestellingen maar bestelde jack kwam keurig en professioneel verpakt aan op binnen de vooruitzicht gestelde termijn (3 dagen)
Mijn ervaring is altijd goed geholpen in de winkel. En online bestellen is snel geleverd.
snelle levering, mooie merken van goede kwaliteit
Goed, prettig snel
Fijne service
Dus kan ik geen beoordeling geven over het produkt. De bezorging was uitstekend
Regelmatig koop ik online bij Schulte Herenmode. Meestal overhemden en truien. Ik ben zeer tevreden over de snelle verzending en correcte verpakking. De trui van Maerz die ik deze keer gekocht heb voldoet helemaal aan mijn verwachting. Een mooie kwaliteit en de kleur komt overeen met de afbeelding.
Een van de weinige winkels met Nederlandse topkwaliteit waar naar uitgekeken wordt zonder het gevaar te lopen in China terecht te komen.
Als alles goed gaat heb je niks om over te klagen. Tot zover vat dit mijn ervaring met Schulte samen.
nog nooit problemen gehad, zowel online als in winkel prima dienstverlening en verstand van zaken,
Kwaliteit is prima en grote keuze.
Geen bijzonderheden en dat zou eigenlijk normaal moeten zijn.
Prettig
Precies zoals beloofd bij aankoop
duidelijke website, goede prijs/kwaliteitsverhouding en snelle levering
Zoals altijd keurig geregeld en snel.
Omdat ik niet dicht bij een winkel van Schulte woon koop ik geregeld online bij hen Uitstekende producten, op tijd verzonden en zeer goed verpakt Altijd tevreden met Schulte!
Gekocht artikel snel en correct geleverd
Prettig
106-110 Hoofdstraat