Mooie broek. Goede kwaliteit en maat.
Snelle leveringstijd. Vlotte afhandeling van retour. Goede keuze
Mooie kleding en accessoires in grote maten. Bestelling netjes verpakt en snel verzonden. En de klantenservice is helemaal top, mijn vraag is zeer netjes en snel opgelost. Bestel hier zeker weer een volgende keer.
Bestellingen gaan altijd goed en als er onverhoopt toch eens iets is, dan lossen ze het snel en adequaat op. Ze hebben topmerken zoals Portofino waar ik ondermeer altijd mijn polo's van koop.
Zie hier boven
Snelle service goede kwaliteit
Regelmatig bestel ik via de website mijn kleding. Past altijd in 1 x Kost wat meer maar de kwaliteit is er ook naar
Bestelling werd op de geplande tijd en datum bezorgd. Prima verpakt
Veel op voorraad, prima zaak
wat een fijne winkel, ik kende het niet en was een beetje huiverig want als ik wat online bestel dan nooit zo'n goeie ervaring maar wat ik bij Schulte heb besteld was echt goed en netjes verpakt en ook gewoon nieuw en niet een trui die iedereen al aan heeft gehad, ook klopte de trui met de afbeelding want daar zit ook nog wel is verschil in, jammer dat de winkel voor mij zover weg zit, maar hier ga ik zeker weer online bestellen. Ook heel belangrijk er zit ook een retoursticker bij en je kan de zelfde verpakking dan weer gebruiken.
Goed assortiment
Grote keuze in kleding, in mijn geval in broeken in een wat afwijkende maat, alles op voorraad tegen een goede prijs.
Snelle levering, en zeer zorgvuldig verpakt
ik ga hier meer overhemden bestellen ik ben heel blij met jullie ga zo door
niets op aan te merken makkelijk te bestellen keurig afgeleverd
Prima kwaliteit en snelle levering
Bestellen en binnen een paar dagen netjes in huis.
Goede website en snelle levering. Uitzonderlijk goed verpakt en geleverd. Ruime keuze in kleding voor de lange man (ben 2.02m). Top!
snelle levering en niet goed/geld terug garantie indien vergist in de maat of anderszins
De verkeerde maat geleverd, terwijl de juiste maat besteld en bij jullie aanwezig is... Jammer, is ook nog niet eerder gebeurd. Zie graag de juiste maat tegemoet.
Bedankt voor uw feedback. Wij hebben uw bestelling nagekeken en zien dat u wel de juiste maat heeft ontvangen, maar dat deze helaas kleiner uitviel dan normaal voor deze maat. Inmiddels hebben wij op 7 augustus een maat groter naar u opgestuurd. Wij hopen dat deze beter aansluit bij uw verwachtingen.
Leuke ervaring vooral de verpakking
Mooie aanbiedingen
Levert wat ik heb besteld netjes verpakt en n de tijd die was beloofd.
Al verschillende malen besteld en altijd heel tevreden
Besteld en volgende dag al geleverd. Knap ingepakt in een doos, welke kwaliteit uitstraalt. Prima!
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG