Snelle verzending
Snelle levering, mooie duidelijke website, goede matentabel. Mooie kwaliteit kleding
Het proces van aankoop online en levering verliep geheel naar wens
Een heel goede ervaring met m’n eerste digitale bestelling
Binnen een dag mijn mooie short binnen.Super servicejk
De door mij bestelde artikelen zijn keurig verpakt en op tijd bezorgd. Ook komen beiden overeen met mijn en in de webshop aangegeven verwachtingen.
bestelling snel geleverd,alles in orde.
Beste, Ik bestel af en toe wat kleding bij jullie omdat jullie goede service verlenen, mooie kleding verkopen, en nooit problemen heb met de levering. Echter is wel een verbeterpunt, dat bij de laatste bestelling de poloshirt wel in de vepakking zat, maar in een open doos zat zonder plakband of verzegeling. De shirt kan op deze manier eruit vallen, beschadigen, vuil worden of eruit gehaald worden. Dus goed dichtplakken en dan pas verzenden.
Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat het pakket open was bij aflevering. Wij sluiten onze pakketten altijd af met een transparante ronde plakker. Mogelijk is deze bij het verzenden vergeten aan te brengen. Onze excuses voor het ongemak, en bedankt dat u dit aan ons doorgeeft. We nemen dit mee in onze verbeterpunten om dit in de toekomst te voorkomen.
kwalitaief en degelojk bedrijf
Snel, correct en netjes verpakt opgezonden.
Snel en netjes verpakt geleverd. Duidelijke webshop en eerlijke prijs.
Via internet zijn wij bij jullie gekomen voor een grote maat herenpolo’s en hebben er een besteld wat goed en verzorgd werd verstuurd. Inmiddels hebben wij alle kleuren die er zijn besteld.
Naar tevredenheid
Bedankt voor de mooie duidelijke website, goede service en prachtige kleding!
Toppie !!
Met het grote aanbod valt er wat te kiezen bij Schulte Mode. De website is overzichtelijk ingedeeld, waardoor je eenvoudig een bestelling kunt plaatsen. De levertijd is bovendien kort. Al met al goede ervaringen.
Groot voordeel is de ruime keuze en de simpele manier van bestellen. De leveringen zijn prompt en kleding is goed verpakt.
Bestellen via websitebeheerder gaat gemakkelijk. Ruime sortering met goede maatvermelding en maattoelichting. Prijs - kwaliteit is goed.
De combinatie van advies en de juiste merken gaat hand in hand. Door deze combinatie blijft het een winner.
goede service en goede bereikbaarheid van de winkel
Vakkundig en plezierig geholpen.
Klasse producten Snelle levering
Netjes geleverd
Altijd een heel fijn assortiment en heel fijn werkende website. Je vindt snel wat je nodig hebt, met de juiste specificaties. Dennis de levering snel en goed en hebben ze ook vaak leuke aanbiedingen. Echt een top zaak!!
Mijn ervaringen met Schulte Herenmode zijn erg goed. Bestelde kleding wordt goed verpakt en snel verzonden. Bovendien is de keuze ruim. Niets dan lof voor ze.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG