Snel geleverd en mooie producten, Maat is goed !
Al meerdere malen bestellingen gedaan, en altijd prima verlopen.behalve de leveringen door Post.nl! Dat is een ramp, jammer dat zo een kwalitatief bedrijf met zo een amateurs samen werkt? Is voor verbetering vatbaar. Zij zelf zijn een prima en professioneel bedrijf,die kwaliteit hoog in hun vaandel dragen.
Nog even afwachten hoe de beoordeling van de verkleurde Pierre Cardin korte broek uitvalt............
Wij hebben inmiddels contact gehad met deze klant en de kwestie afgehandeld.
Netjes, alles klopt! Fijn!
Vlotte afwikkeling.
Ruim assortiment en snelle levering tegen redelijke prijzen
Snelle levering, chic verpakt, betrouwbaar.
Prima service Prima producten Kundig en meedenkend personeel
Snel van bezorgen , en verwerken van retour zending
Ruime keus: mooi en verantwoord
Keurig afgeleverd en top service vanaf aankoop tm levering.
Zowel in de winkel maar beslist online onderscheidt Schulte zich met uitmuntende service. Snelle levering en (terug)betaalgemak is spreekwoordelijk bij dit bedrijf. Gebruikersgemak staat sowieso voorop bij de site en het retourbeleid is ook heel vriendelijk. Het feit dat deze herenmodezaak eveneens afwijkende maten heeft, is bijzonder fijn.
Altijd goed bij Schulte
Altijd goede kwaliteit en goede pasvorm. Snelle levering. Keurig !!
Snelle levering, mooie spullen, makkelijk te retourneren.
In de zaak als op de site ervaar ik het kopen van kleding een aangename bezigheid.Terwijl ik hetkledingkopen zo snel mogelijk wil afhandelen.
Ik koop al geruime tijd kleding bij Schulte, zowel polo's als broeken etc. Alleen maar goede dingen over te melden: aanbod, prijs, service en logistiek allemaal grote klasse.
Mooie kwaliteit, goede prijs.
goede levering en op de juiste moment. dank
Snelle levering en mooie prijs.
Twee RL polo’s besteld. Duurde een paar dagen (dit zou sneller moeten kunnen), maar verder prima afhandeling. Had graag de korting iets hoger willen zien. Dan zou ik nog een aantal aanschaffen!
Bedankt voor uw feedback. Wij hebben het nagekeken en zien dat u op 1 juli de bestelling heeft geplaatst. Wij hebben 2 juli uw pakket verzonden en u heeft het op 3 juli ontvangen. Zoals op onze website staat aangegeven verzenden wij bestellingen binnen 1-3 werkdagen.
Na bestelling een snelle en correcte levering ,echt super .
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG