Snelle levering en goede website
Makkelijk besteld, snel geleverd, bovendien van een vertrouwde leverancier dus helemaal happy met de geleverde kwaliteit.
deze eerste bestelling bij Schulte is zeer goed bevallen. prachtige kwaliteit en snel geleverd
Niet erg geïnteresseerd en klantgericht deze dame.
Bij Schulte herenmode heb ik recent 2 bestellingen geplaatst en heb daarvoor telefonisch overleg gehad met de klantenservice! Ik ben uitstekend geadviseerd en had de kleding razendsnel in huis. De kleding was ook nog voorzien van prachtige hoezen. Hele fijne zaak die ik iedereen kan aanraden. En als je twijfelt over je bestelling; dan weet je zeker dat je deskundig telefonisch advies ontvangt. Ik kom hier heel graag terug.
snelle levering en goede kwaliteit
Flexibel en soepele afhandeling
Ruim assortiment en correcte levering
Prima keus, goede service
Chique top klasse kleding, ruime keuze, punctueel verzorgde afhandeling.
Goede service al had ik wat meer verwacht voor een gold member wat retours betreft. Trek hier dan ook conclusies uit wat dit werkelijk betekent. Zie apart email verkeer hieromtrent Mvgr Pol
Ik wilde gebruik maken van de 5=4 aanbieding voor Schiesser ondergoed. Helaas kon ik niet meer dan 3 stuks bestellen, dus geen korting. In een mailtje aan Schulte gaf ik aan dat wanneer het bewuste ondergoed weer binnen was, ik graag nog 2 stuks wilde, mede vanwege de korting. Schulte antwoordde daarop -snel en vriendelijk- dat de levering jammer genoeg niet mogelijk was, maar dat ik wèl de korting kreeg: zij maakten het te veel betaalde terug naar mij over. We zijn al enige tijd klant en zullen dat ook zeker blijven...
Aanrader
Snelle levering geheel volgens mijn verwachting.
Snel en netjes aangeleverd
Snelle levering, snelle en correcte retour verwerking, maar bovenal bij de tweede bestelling een jas van fantastische kwaliteit ontvangen. In mooie verpakking. Prijs/kwaliteit volledig in balans!
Top kwaliteit, snelle service en vlugge levering! Echt vertrouwelijk!!
Wat je bestelt krijg je
Snelle en perfecte service!
Duidelijke site, snelle levering, goed verpakt!
Het product was voor mij bekend. De bestelling, afhandeling en levering gebeurde zeer correct e professioneel.
Ja
Correcte en vlotte levering
Snelle levering,super kwaliteit en prijzen zijn goed aanrader voor iedereen
Hillfiger jas besteld, snel en correct bezorgd. Alleen jammer dat de jas wat groter uitviel dan verwacht en de jas is teruggestuurd. Over het terugstuurtraject niets dan lof, goede communicatie en binnen paar dagen geld terug.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG