Snelle en juiste levering
Helaas was een deel van de bestelling te klein. Retour gestuurd en na 3 dagen was de rekening correct gecorrigeerd. PERFECT.
Snelle verzending, prettige projs
Dik tevreden
Snel en juist geleverd, nette kleding goede kwaliteit.
Snel geleverd en het overhemd past perfect
Na mijn keus en bestelling een snelle reactie.
Ze doen wat ze beloven, erg fijne winkel.
Als Schulte schrijft dat iets normal fit is fan kun je er op rekenen. Ik heb 1 keer iets besteld wat uit China bleek te komen, dat bleek voor een hele kleine Chinees een normale fit te zijn. Nooit meer doen dus. Schulte is gewoon goed!
Groot assortiment in diverse maten en stijlen, Goede kwaliteit en zeer snel geleverd. Een aanrader
Snel en goed
Bedankt!
Helaas had ik een mooie trui besteld van een merk wat blijkbaar wat kleiner uitvalt. Drie dagen later had ik mijn geld al terug, dus zeer goede service en afhandeling van het retourproces!
Zeer goed aanbod online met dito aanbod in maten, goede snelle leverservice.
Ik kocht al vaker broeken, truien en overhemden bij Schulte. Altijd netjes op tijd geleverd in mooie verpakking. Tevreden over de kwaliteit. Een heel enkel keer iets geretourneerd, dat verliep altijd goed.
Met mijn man die Alzheimer heeft is het toch prettig winkelen. Nu het steeds moeilijker gaat koop ik de kleding via de webshop. Altijd prima verzorgd en geen gezeur met het retourneren. Topklasse.
Riverty dient haar administratie op orde te hebben!
Bedankt voor uw feedback. Voor vragen over facturen van Riverty kunt u contact opnemen met 020-7230270.
Vlotte afhandeling en duidelijke informatie. Kortom: uitstekend.
- Eén van de weinige winkels waar men deze maten nog vindt - Grote keuze van bekende merken - Snelle levering - Verzorgde verpakking
In eerste instantie lukte het mij niet om de aanbieding 5=4 op de juiste wijze in te vullen. Dus 4 stuks besteld en ontvangen. Met slechts 1 telefoongesprek alsnog slip nummer 5 besteld en gratis toegezonden gekregen. Ergo een uitstekende service en zeer tevreden met mijn aanwinsten.
Ik heb een paar overhemden besteld. Werden netjes verpakt, en erg snel geleverd. Na een keuze gemaakt te hebben, is het retourproces ook heel makkelijk via het meegeleverde retourformulier en -sticker.
Besteld en geleverd in een goede verpakking!
Jack besteld en retour (te klein) Geld binnen paar dagen teruggestort. Daarna maat groter jack besteld en alles is binnen 1 week geregeld. Het pakket was een mooie groene doos waarin het jack in een handige hoes verpakt was. Fantastisch verzorgd inclusief een bedankkaartje en retourticket. Keurig.
Het gekochte produkt voldoen aan de verwachtingen.
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG