Klasse producten Snelle levering
Netjes geleverd
Altijd een heel fijn assortiment en heel fijn werkende website. Je vindt snel wat je nodig hebt, met de juiste specificaties. Dennis de levering snel en goed en hebben ze ook vaak leuke aanbiedingen. Echt een top zaak!!
Mijn ervaringen met Schulte Herenmode zijn erg goed. Bestelde kleding wordt goed verpakt en snel verzonden. Bovendien is de keuze ruim. Niets dan lof voor ze.
Alles wordt correct en snel afgehandeld.
Keurig verpakt en geleverd.
alles prima geregeld
Breed assortiment, ook in kwartsmaten, verder gemakkelijk te bestellen en af te wikkelen.
Ik had een probleem bij het bepalen van de maat van een artikel, waardoor ik niet het juiste artikel opgestuurd kreeg. Ik werd prima geholpen door de telefoniste. Nu heb ik de juiste maat!
Veel keuze en veel selectie mogelijkheden. Daarom snel vinden wat past. Mooie kwaliteitsmerken. En nette, snelle levering.
Snelle levering. Heel netjes verpakt dat is echt vijf sterren waard. Al meerdere malen. wat besteld. en dat bevalt prima. En bij de klantenservice wat je heel vriendelijk ter woord gestaan en geholpen. Bedankt daarvoor
Ik bestelde een wit overhemd. Op de site worden de gegevens gedetailleerd vermeld, zodat ik orecies kon nagaan, of ik hetzelfde overhemd bestelde als ik eerder deed. Dat werkt heel goed! Binnen een enkele dag werd het bezorgd en de verzending eas nog eens gratis ook! Dus: prima service.
Uitgebreide keuze simpel te bestellen en snelle levering
Alle bestelde artikelen voldoen als wat aangegeven werd
Ik dachte een mooie Lacoste polo voor een paar tientjes minder te kopen dan in een Lacoste winkel, dus ik had er online eentje gekocht. Bij bezorging zat de polo in een mooie doos. De polo zelf zat in een krakerige plastic verpakking, toen dachte ik al dit klopt niet. Ik had de polo aangetrokken en de polo zat erg strak voor de maat die ik altijd koop en ik merkte al snel dat het synthetisch spul was. Normaal gesproken is dit kartoen! Ik keek naar de maat in de polo, deze was bedrukt ipv een normale maatlabel. De "krokodil" zat lager dan bij een echte Lacoste polo. Ook de stiksels klopte niet. Het verkopen van nep (namaak) artikelen is strafbaar in Nederland. Het is een inbreuk op het auteursrecht, modelrecht en merkrecht van de rechthebbende en kan leiden tot juridische gevolgen.
Beste meneer, Wat jammer om te lezen dat u ontevreden bent over uw aankoop. We willen u graag geruststellen: de Lacoste polo die u bij ons besteld heeft, is 100% origineel en wordt rechtstreeks via het officiële kanaal van Lacoste geleverd. U heeft gekozen voor het model DH5522, dat inderdaad anders is dan de klassieke L.12.12 polo die veel mensen kennen van Lacoste. De DH5522 is sportiever van uitstraling, gemaakt van een mix van katoen en gerecycled polyester, en heeft een meer aansluitende pasvorm. Dit verklaart ook het synthetische gevoel van de stof, de andere plaatsing van het logo, het bedrukt maatlabel en de iets andere afwerking. Het is dus geen nepmodel, maar een ander type uit de officiële collectie van Lacoste. U kunt dit model ook gewoon terugvinden op de officiële website van Lacoste: https://www.lacoste.com/nl/lacoste/heren/kleding/polos/short-sleeves/DH5522-00.html We begrijpen goed dat het verwarrend kan zijn wanneer het artikel anders is dan u gewend bent, en we vinden het vervelend dat dit tot twijfel heeft geleid. Gelukkig heeft u het poloshirt inmiddels geretourneerd en is het aankoopbedrag al aan u terugbetaald. Tot slot: we zullen u per e-mail nog even benaderen met een vriendelijk verzoek om uw review te heroverwegen. We zouden het zeer waarderen als u, in het licht van deze uitleg, uw recensie aanpast. Op die manier kunnen we samen bijdragen aan eerlijke en behulpzame informatie voor andere klanten.
De hele snelle levering had ik niet verwacht, erg fijn! Helaas de stropdas weer terug moeten sturen, omdat het niet de smaak was van degene waarvoor het een kado was. De das is niet uit de verpakking geweest. Duidelijke beschrijving over het retourbeleid, was gemakkelijk om er een retourpakket van te maken. Goeie service!
snel geleverd , netjes verpakt, goed op hoogte gehouden en eenvoudige retour en snelle verrekening.
snelle levering en snelle terugbetaling bij retour zending
Heel goed bedrijf werken netjes volgens afspraak
correct verzonden prima kwaliteit kleding nooit problemen met iets retour zenden kleding gaat ook super kortom geweldig
Prima ervaring
snelle en degelijke kwaliteitsvolle zending
snel, makkelijk en product als omschreven.
Super snel
106-110 Hoofdstraat
Hillegom 2181 EG
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.